Външни коментари за Хотелски комплекс Стефанов, Лозенец

× Външни мнения и коментари за хотела. Препоръчваме Ви да се доверите на мненията на нашите клиенти, които със сигурност са били гости на хотела!

Хотелски комплекс Стефанов с.Лозенец

Коментар на Весела Петрова от 29.07.2013 за престой 22.07.13 - 29.07.13

Мебелите и обазавеждането в Стефанов 3 са нови, но "спалнята" им се състои от съединени матраци,които като се въртиш докато спиш се раздаличават и попадаш в дупка. Кухнята в ресторанта е много добра, но общо взето политиката на хотела залага на внимание основно към чужденците. Хигиената в стаите е под всякаква критика-за 7 дни почистиха стаята веднъж отгоре,отгоре(нали се сещате на този теракот като се прибереш от плаж и разнесеш пясък какво се получава). Чистенето се състоеше в изхвърляне на кошчето за боклук и толкова. Определено именно заради занижената хигиена не бих препоръчала хотела!!!

Добавен на 12 Декември 2015 В 12:10: от Захари с група приятели от Плевен

· На мен ми предоставиха стая със спалня и няма проблем но трябваше да я заявя предварително при резервацията. Всичко си беше нормално, а относно почистването на стаите забелязах че това става м/у 10 и 13 ч. и ако тогава си в стаята и не отключиш -забрави да ти почистят.

Нещо се обърка!
Нещо се обърка!

Внимание: Отговорите и коментарите на сайта visit.BG са под редакторски контрол. Като отговор можете да изразите своето мнение относно коментара, който е публикуван по-горе. Ако искате да изразите изцяло Ваше мнение за обекта, моля използвайте линка "Добави коментар"!
Всеки, който отговаря на коментарите се съгласява изрично с нашата Политика за лични данни