Външни коментари за Хотел Тринити, Банско

× Външни мнения и коментари за хотела. Препоръчваме Ви да се доверите на мненията на нашите клиенти, които със сигурност са били гости на хотела!

Не ходете в хотел Тринити - Банско !!!

Коментар на Д.Григорова от 23.09.2015 за престой 19-09-2015 - 20-09-2015

Хотелът е голям и просторен.Чисто е ......и до там.Басейнът е леден и най- плитката му част е 1,80м.,тоест само за плувци .Малкият е с не повече от 80см.дълбочина съответно с над 20-25 човека в него.Сауната е голяма .Парната баня я изключват поне час по рано от работното време на СПА-центъра. Няма интернет и не се хваща никаква телевизия. Храненето е кошмар! Натикват те в ужасно задушно избенно помещение без прозорци и вентилация .Алкохола е с не изяснен произход ,а храната я има в изоблие но е супер безвкусна и евтина/Имахме стомашни проблеми цялото семейство само след една вечеря/.Паркингът е недостатъчен.В банята има вана,но няма тапа,събира се вода на пода и не се отича .След душ е трудно да се ползва банята Намира се в близост до центъра ,съответно между жилищни сгради.Така ,че е шумно .Намираш се в градска среда,а не на тишина и релакс. Момчето на рецепцията -Димитър е изключително любезен и внимателен ,но само той не стига

Нещо се обърка!
Нещо се обърка!

Внимание: Отговорите и коментарите на сайта visit.BG са под редакторски контрол. Като отговор можете да изразите своето мнение относно коментара, който е публикуван по-горе. Ако искате да изразите изцяло Ваше мнение за обекта, моля използвайте линка "Добави коментар"!
Всеки, който отговаря на коментарите се съгласява изрично с нашата Политика за лични данни