× Външни мнения и коментари за хотела. Препоръчваме Ви да се доверите на мненията на нашите клиенти, които със сигурност са били гости на хотела!

Заслужава си!

Коментар на Лилия от 09.06.2017 за престой 02-06-2017 - 05-06-2017

Не мога да не изкажа мнението си за този невероятен комплекс. Ние не живеем в България, но от няколко години всяко лято посещаваме комплекса и от година на година ни изненадват все повече. Стаите винаги са били изключително чисти и поддържани, но имаха дребни забележки, тази година с изненада открихме, че е подобрено осветлението, слагат се топ матрачета на диванчето за децата, камериерките са доста любезни и отзивчиви, всеки ден се почиства стаята и се зареждат консумативи има още какво да кажа за стаите, но спирам до тук. Закуската в ресторанта е доста подобрена, преди беше на сет меню, а сега е на доста богата блок маса, има всичко необходимо за всякакъв вкус.Храната в ресторанта е всусна и традиционна, използват се качествени продукти. Има добре поддържани градини с възможност за неспирна игра на децата, както и зоологическа градина със животни, които не са в клетки, невероятен контакт на деца с природа и животни. СПА центъра е уникален, а басейните са с минерална вода, от миналата година си мечтаех за това СПА. Радвам се, че има такива места в България и препоръчвам горещо! Заслужава си!

Нещо се обърка!
Нещо се обърка!

Внимание: Отговорите и коментарите на сайта visit.BG са под редакторски контрол. Като отговор можете да изразите своето мнение относно коментара, който е публикуван по-горе. Ако искате да изразите изцяло Ваше мнение за обекта, моля използвайте линка "Добави коментар"!
Всеки, който отговаря на коментарите се съгласява изрично с нашата Политика за лични данни