Външни коментари за Хотел Орион, Созопол

× Външни мнения и коментари за хотела. Препоръчваме Ви да се доверите на мненията на нашите клиенти, които със сигурност са били гости на хотела!

Хотел Орион

Коментар на Branimir Borisov от 12.08.2015 за престой 05-08-2015 - 09-08-2015

Стаята, в която бяхме настанени няма нищо общо със снимките, които представят хотела във всички сайтове. Гардеробът беше поне от преди 25-30 години и потънал в прах. Банята също изглеждаше доста стара, като душът не можеше да се закрепи в една позиция. На втората вечер забелязахме огромна хлебарка, която лазеше от банята към спалнята. Останахме неприятно изненадани от допълнителното доплащане 4лв./ден за ползване на климатик, което ни беше спестено като информация. Място за паркиране ни беше обяснено, че на улицатавинаги се намира, реалността обаче се оказа различна и се наложи да ползваме платен паркинг 7лв./ден. Гледката от механата наистина е много хубава, но всичко положително се изчерпва с това. Обслужването беше под всякаква критика, младо момче, заемащо ролята на сервитьор беше тотално неадекватно, бъркаше поръчките и се налагаше да чакаме повече от 30 мин. за да ни донесе поне нещо за пиене. Като цяло отношението към хората в хотела сякаш беше по - лошо отколкото към външните посетители на механата. Беше ни казано, че вечерята, която беше включена в цената ще бъде по избор от меню, оказа се,че всяка вечер се приготвя определено ястие и е доста сложно (почти невъзможно) човек да си поръча нещо различно. Плажът наистина е близо и се върви около 10-15 мин. , но това което се спестява е, че мястото е разположено на доста висока точка и се налага да се катерят стълби и баири за да се приберете до хотела, което е доста уморително особено когато навън е горещо. Като цяло не сме доволни от почивката, за която платихме не малка сума за това, което получихме. Със сигурност повече няма да посетим това място.

Нещо се обърка!
Нещо се обърка!

Внимание: Отговорите и коментарите на сайта visit.BG са под редакторски контрол. Като отговор можете да изразите своето мнение относно коментара, който е публикуван по-горе. Ако искате да изразите изцяло Ваше мнение за обекта, моля използвайте линка "Добави коментар"!
Всеки, който отговаря на коментарите се съгласява изрично с нашата Политика за лични данни