Външни коментари за Хотел Морско конче, Лозенец

× Външни мнения и коментари за хотела. Препоръчваме Ви да се доверите на мненията на нашите клиенти, които със сигурност са били гости на хотела!

за последен път там

Коментар на станис от 31.07.2015 за престой 12-07-2015 - 20-07-2015

Ние сме семейство с две малки деца /6 г./.Като цяло сме ходили три поредни години в този хотел. ТАЗИ ГОДИНА БЕШЕ ПОСЛЕДНАТА. Като цяло: НЕДОСТАТЪЦИ 1.Плажът - пясъка не е от най-хубавите, освен оборка на фасове и хартия не се събират клечки даже стъкла от бутилки. 2. Морето - бързо става дълбоко /за деца/, даже при леко вълнение всичките водорасли от залива м/у лозенец и къмпинг ЮГ се събират във водата пред хотела. 3. Стайте имат нужда от ремонт. Още седи един размазан комар на стената убит от мен преди 3 години. Целият хотел има нужда от ремонт. Единственото нещо променено в хотела тази година е че е лакиран сачака /дъските под покрива/. 4. Храната - за това може да се пишат легенди. Закуската всяка година става все по зле и по зле. Тази година направо ме разбиха- Толкова ниско качествени продукти не съм вярвал че може да съществуват/изключвам трите вида плодове, миналата година бяха 1 или два вида за закуска/. Асортимента е намалял за последната година, като даже сокът от степчета е по разреден от миналата година. Съответно ресторанта предлага обедно меню на прилични цени като качество бих му дал 6 от 10. И големят проблем - вечер ресторанта предлага само аламинути няма нищо готвено /90% замразени полу фабрикати/ на цени ама цени и качество ама качество. Тук включвам и алкохола 100 гр. ракия 7-8 лв., бира 3.5 и т.н. 5. Този недостатък според мен важи за нашето семейство - Сутрин обичам да си пия кафето на спокойствие / преди да станат децата/ и обикновено ставам към 6.30 ч.. 8 ч. отваря лоби бара, да можеш от плажното заведение да си вземеш кафе ако не те мързи. съответно кафето навсякъде е на цена над 2 лева. 6. Анимацията е всяка седмица една и съща и съответно същата като миналата година. 7. Телевизия, телевизор и други дребни глупости. Преимущества: 1. Стайте са просторни. 2+2 човека и е широко. предполагам че нашата е поне 40 квадрата. 2. Тихо спокойно място идеално за деца. можеш да седнеш в ресторанта, а децата си играят на пясъка отпред /до теб/ на старите катерушки и т,н. 3. Винаги имаш шезлонг на плажа /даже и първа линия/. 4. Хигиената е на добро ниво. Като цяло това беше последното ми ходене там. Много скъпо излиза за това качество, Особено при положение че ходим на плаж на ММЦ, вечер ядем в Лозенец или Китен. Освен че въртя на ден сумати километри, чак като се върна мога да пия.

Нещо се обърка!
Нещо се обърка!

Внимание: Отговорите и коментарите на сайта visit.BG са под редакторски контрол. Като отговор можете да изразите своето мнение относно коментара, който е публикуван по-горе. Ако искате да изразите изцяло Ваше мнение за обекта, моля използвайте линка "Добави коментар"!
Всеки, който отговаря на коментарите се съгласява изрично с нашата Политика за лични данни