Външни коментари за Хотел Морско конче, Лозенец

× Външни мнения и коментари за хотела. Препоръчваме Ви да се доверите на мненията на нашите клиенти, които със сигурност са били гости на хотела!

никога повече

Коментар на Мария от 21.08.2014 за престой 04-07-2014 - 10-07-2014

За трети пореден път почиваме там, но повече няма да повторим! Още с пристигането бяхме настанени в мръсна стая и тераса покрита с птичи изпражнения, след сигнал на рецепцията( камериерката била забравила да почисти)почистиха, но след половин час отново терасата беше мръсна( не сме я ползвали през целия ни престой) предвид ,че сме с 2 малки деца и заболяванията които могат да настъпят от инхалиране на птичи изпражнения ( лекар съм по професия) Няколкократно буквално молих да се направи нещо: отговорите: Ами какво очаквате да направим? Аз не мога да направя нищо! Ами да съборим гнездата ако искате?! Какво искате от нас ? и от сорта... ами исках само чиста стая и тераса нищо повече !( за тези цени които въобще не са ниски) В ресторанта цените са скъпи а качеството на храната ниско, обедното мену беше меко казано бедно, 20 порции готвено за 200 гости на хотела, ако искаш супа за децата трябва да тичаш от плажа за да се нахраниш... Добре, че Лозенец и Китен са близко, пак и има 2 магазинчета в района на хотела на нормални цени да си купи човек мин вода, сок , бира... Недобра координираност между служителите на хотела- бях оставила неща на рецепцията за съхранение в сейфа-не ми беше дадена бележка, след 2 часа съпругът ми минава случайно и вижда ,че нещата са на плота, пита ги какво правят още там, при което му ги дават без да проверят кой е и от коя стая! Изводите оставам на вас! Закуската с продукти от палмово масло. За цената която плащаме е недопустимо! Хубавите неща са хубавата природа, мястото ,спокойствието! Но до там! Не съм претенциозен човек, но вече се отказвам от почивка в този хотел и от Българското черноморие!

Нещо се обърка!
Нещо се обърка!

Внимание: Отговорите и коментарите на сайта visit.BG са под редакторски контрол. Като отговор можете да изразите своето мнение относно коментара, който е публикуван по-горе. Ако искате да изразите изцяло Ваше мнение за обекта, моля използвайте линка "Добави коментар"!
Всеки, който отговаря на коментарите се съгласява изрично с нашата Политика за лични данни