Външни коментари за Хотел Медикус, Вършец

× Външни мнения и коментари за хотела. Препоръчваме Ви да се доверите на мненията на нашите клиенти, които със сигурност са били гости на хотела!

Услугата не отговаря на цената

Коментар на Емилия от 09.09.2016 за престой 03-09-2016 - 06-09-2016

Хотелът не е наскоро реновиран, вътрешният басейн не е достатъчно чист. В СПА-зоната, която е изключително малка, е мръсно и винаги мокро по пода. За няколко дни не видях нито веднъж някой от персонала да почисти или забърше хлъзгавия под. Едната сауна не беше достаъчно топла което правеше безсмислено стоенето в нея. Парната баня не миришеше добре. Във включената в цената вечеря не се предлагаше дори бутилка вода. Въпреки усмихнатия и винаги любезен персонал останах с неприятно впечатление от хотела. За цената, която беше платена за тези три дни, можехме да посетим хотел с далеч по-добри условия.

Нещо се обърка!
Нещо се обърка!

Внимание: Отговорите и коментарите на сайта visit.BG са под редакторски контрол. Като отговор можете да изразите своето мнение относно коментара, който е публикуван по-горе. Ако искате да изразите изцяло Ваше мнение за обекта, моля използвайте линка "Добави коментар"!
Всеки, който отговаря на коментарите се съгласява изрично с нашата Политика за лични данни