× Външни мнения и коментари за хотела. Препоръчваме Ви да се доверите на мненията на нашите клиенти, които със сигурност са били гости на хотела!

Марина Сандс-сбъдната мечта

Коментар на Светла Димитрова от 04.07.2018 за престой 27-06-2018 - 02-07-2018

Хотелът е нов и страхотен! Навсякъде стил, красота и чистота !Топло посрещане на рецепцията, настаняване в прекрасен апартамент, с най-удобното легло ,на което съм спала. Децата ги настаниха в един голям хол ,на нормални легла а не на диван ,невероятна баня и две тераси. Изгледът не беше към морето, но беше към гората и сутрин ни събуждаха птичките. Басейните-големи, чисти и прекрасни за плуване .Не ми харесваше,че на шезлонгите се слагаха кърпи от 6.00часа и в басейните децата скачаха и пръскаха с вода всичко и всички .Имаше забранителни табели ,но никой не им обръщаше внимание .Може би трябва хотелът да има някаква политика по тези въпроси .Ресторантът беше много стилен и храната беше вкусна и разнообразна.Липсваха ми само диня и пъпеш,но какво да се прави, не може да има всичко .Хотелът си имаше плажна ивица с шезлонги ,но точно там имаше камъни във водата и трябваше да се отиде на 50 метра за да се къпеш в най-чистата вода ,която съм виждала на нашето Черноморие. Аниматорите бяха големи сладури, които занимаваха малки и големи .Целувки на Соня!Персоналът се състоеше от неуморими млади хора, безкрайно симпатични и вежливи. Благодаря на г-жа Милкина ,на готвача и на всички ,които изненадаха с торта внука ми !Това е най-прекрасната ни почивка на море!Благодаря на всички ,които ни направиха щастливи!Непременно ще бъдем гости на Марина Сeндс Бижу Бутик"Обзор отново!Благодаря и на Съни Турс,които за пореден път показаха професионализъм,лоялност и коректност!

Добавен на 20 Август 2020 В 12:53: от Соня Джиджева

· Хотела е страхотен! Почивах ме от06 07-15 07 2020г всичко беше на ниво стаи,басейн,храна и разбира се персонал близко до турските хотели!Бяхме много изненадани!съжалявам,че правя сравнение но от11г съм почивала само в Турция,но открих един мн добър бг хотел

Добавен на 05 Юли 2018 В 05:21: от Елена

· И ние сме в същият хотел в края на юли, дано си изкараме страхотно като Вас!

Нещо се обърка!
Нещо се обърка!

Внимание: Отговорите и коментарите на сайта visit.BG са под редакторски контрол. Като отговор можете да изразите своето мнение относно коментара, който е публикуван по-горе. Ако искате да изразите изцяло Ваше мнение за обекта, моля използвайте линка "Добави коментар"!
Всеки, който отговаря на коментарите се съгласява изрично с нашата Политика за лични данни