Външни коментари за Хотел Дафовска, Пампорово

× Външни мнения и коментари за хотела. Препоръчваме Ви да се доверите на мненията на нашите клиенти, които със сигурност са били гости на хотела!

Страхотна почивка!

Коментар на Atanasova от 08.02.2015 за престой 03-02-2015 - 07-02-2015

Стаите са отлични- големи и комфортни от снимките не личи ,но всичко е доста ново,мокета е хубав,чист,баните са с вана съвсем нови -винаги има гореща вода в изобилие.Безжичен и доста бърз интернет има в целият хотел,с отлично качество ,най-хубавото,е че за разлика от другите хотели в комплекса,тук можеш да си го хващаш от стаята без да се налага да слизаш във фоайето.За терасата да не говорим-тази гледка всяка сутрин с изгрева на слънцето и боровата гора е несравнима -неземна красота! Персоналът е много мил и услужлив ,Отлична кухня,всичко е много вкусно в достатъчни количества и разнообразно меню.Катето Дафовска и съпругът и са страхотни хора!Прекарахме най-хубавата ски-почивка в Пампорово!Препоръчваме го на всички приятели ,и ще се надяваме отново да го посетим!

Нещо се обърка!
Нещо се обърка!

Внимание: Отговорите и коментарите на сайта visit.BG са под редакторски контрол. Като отговор можете да изразите своето мнение относно коментара, който е публикуван по-горе. Ако искате да изразите изцяло Ваше мнение за обекта, моля използвайте линка "Добави коментар"!
Всеки, който отговаря на коментарите се съгласява изрично с нашата Политика за лични данни