Външни коментари за Хотел Атлантик, Сливен

× Външни мнения и коментари за хотела. Препоръчваме Ви да се доверите на мненията на нашите клиенти, които със сигурност са били гости на хотела!

Относно престоят ми в хотела.

Коментар на Васил Стефанов от 24.11.2016 за престой 13-11-2016 - 21-11-2016

Здравейте! Наложи ми се операция по поставянето на импланти в Сливен и трябваше да отседна в някой хотел.Живея от дълги години в Италия и след като проверих в интернет всички хотели се спрях на хотел Атлантик.Не търсех лукс,а тихо и спокойно място.Пристигнах от Италия с доста резерви и притеснения,които се оказаха напразни.Бях посрещнат с усмивка,настаниха ме в голяма стая много добре обзаведена и ме накараха да се почуствам като член на семейството,а не като гост на хотела.След операцията не можех да се храня и Данчето(собственичката)ми доставяше храна от около километър,пасирваше и доставяше в стаята ми,переше,гладеше,сменяше спално бельо и какво ли не още,за да се чуствам по-добре.А за хотела:малък,уютен,добре обзаведен,тих и спокоен,светли стаи и отговарящ на 3 си звезди.Много съм доволен,че предпочетох хотел Атлантик пред някой по-луксозен.И накрая искам да кажа на персонала едно ГОЛЯМО БЛАГОДАРЯ!!!

Нещо се обърка!
Нещо се обърка!

Внимание: Отговорите и коментарите на сайта visit.BG са под редакторски контрол. Като отговор можете да изразите своето мнение относно коментара, който е публикуван по-горе. Ако искате да изразите изцяло Ваше мнение за обекта, моля използвайте линка "Добави коментар"!
Всеки, който отговаря на коментарите се съгласява изрично с нашата Политика за лични данни