Външни коментари за Хот Спрингс Медикъл и СПА, с.Баня до Банско

× Външни мнения и коментари за хотела. Препоръчваме Ви да се доверите на мненията на нашите клиенти, които със сигурност са били гости на хотела!

Прекрасно място.

Коментар на Нели Керенска от 24.10.2017 за престой 22-10-2017 - 24-10-2017

В този хотел ще се почувствате специални.Всички са много любезни .Храната е уникална.Басейните и СПА-то са достойни за приза спа хотел на 2017.Нямаме никакви забележки.

Добавен на 17 Август 2021 В 11:29: от Станимира Стоева

· Невероятно място и то в България! Като се започне от хората работещи на рецепция за настаняване , рецепция за СПА ЦЕНТЪР и всички други удобства предложени от това райско кътче, което е немислимо без далновидното и мениджърско качество на новиуят управител на комплекса! Почивам за четвърта година Аз и съпругата ми на това място но......... нямам думи от обслужването, вниманиета и отношението на персонала, започвайки със старшата камериерка Сашка Янкова, камириерките ,които се грижат за нас ,като Павлина Поповапа, Радослава Маринова ,Радка Костова момичетата и момчетата от персонала в ресторанта, който е на Европейско, то даже и на светотовно ниво! ВНИМАНИЕ, ВНИМАНИЕ И УЧТИВОСТ от целият персонал на хотела! Да не пропусна момчетата грижещи се за охраната за охраната на басейните, всички масажисти , кухненски работнице, сервитьори и т.н. и т.н.! Единственото което мага да добавя е едно огромно "БЛАГОДАРЯ"! Бъдете живи и здрави и все така да ни посрещате! Вие хора сте невероятни! може да съм пропуснал някои но Вие ще ме извините! УСПЕХ И ЗА НА ПРЕД!

Нещо се обърка!
Нещо се обърка!

Внимание: Отговорите и коментарите на сайта visit.BG са под редакторски контрол. Като отговор можете да изразите своето мнение относно коментара, който е публикуван по-горе. Ако искате да изразите изцяло Ваше мнение за обекта, моля използвайте линка "Добави коментар"!
Всеки, който отговаря на коментарите се съгласява изрично с нашата Политика за лични данни