× Външни мнения и коментари за хотела. Препоръчваме Ви да се доверите на мненията на нашите клиенти, които със сигурност са били гости на хотела!

Прекрасна почивка!!!

Коментар на Мария от 23.07.2019 за престой 14-07-2019 - 21-07-2019

Не вярвах,,че има толкова прекрасно място в България,за първи път усетих истинско обслужване и грижа за гостите,не се чувствах като нежелан гост както е в повечето хотели на нашето черноморие. Прекрасни условия,чистота на ниво,великолепна архитектура на хотела,много вкусна храна и истински All Inclusive-всички барове са включени ,приготвят се и коктейли ,следобедната закуска се състои от пица,бургери,паста приготвени на място,има и приготвена храна в бистро бара,палачинки,сладолед 24 часа.ЗА ресторантите A la carte след предварителна резервация -(посетихме Азиатският)беше на много високо ниво. Аниматорите и вечерните представления -прекрасни ! Басейните -забавления и за деца и за възрастни! Нямаше нешто което да не ни хареса.Единствен лек недостатък е ,че следобяд се появяваше силен вятър на плажа и морето ставаше неспокойно и с много вълни,но на децата ми( 8 и 6 год )им харесваха вълните. Прекрасни сте ,ще ви посетим отново !!!

Нещо се обърка!
Нещо се обърка!

Внимание: Отговорите и коментарите на сайта visit.BG са под редакторски контрол. Като отговор можете да изразите своето мнение относно коментара, който е публикуван по-горе. Ако искате да изразите изцяло Ваше мнение за обекта, моля използвайте линка "Добави коментар"!
Всеки, който отговаря на коментарите се съгласява изрично с нашата Политика за лични данни