× Външни мнения и коментари за хотела. Препоръчваме Ви да се доверите на мненията на нашите клиенти, които със сигурност са били гости на хотела!

Трети март

Коментар на Пресияна Павлова от 05.03.2017 за престой 03.03.2017 - 05.03.2017

Много се чудех дали да посетя хотел Хисар, защото много коментари и се колебах доста, но решихме и резервирахме за трети март. Хотела беше пълен, нямаше никакви свободни места. Но въпреки че натовареността беше много голяма, това въобще не беше проблем. Настаняване, чистота, басейни, Спа център, стаи, ресторанти - всичко беше на ниво. Ние имахме вечери към пакета, които бяха много добре организирани. Различен оркестър и в двете вечери и много вкусна храна. Защо някои хора пишат лоши коментари - как можеш да кажеш черно на бялото??? Заради тези коментари се чудех, но те се оказаха абсолютен фалш. И на време случихме и бяхме на разходка - много хубаво! Което си е хубаво, си е хубаво!

Нещо се обърка!
Нещо се обърка!

Внимание: Отговорите и коментарите на сайта visit.BG са под редакторски контрол. Като отговор можете да изразите своето мнение относно коментара, който е публикуван по-горе. Ако искате да изразите изцяло Ваше мнение за обекта, моля използвайте линка "Добави коментар"!
Всеки, който отговаря на коментарите се съгласява изрично с нашата Политика за лични данни