Външни коментари за СПА хотел Калиста, Старозагорски минерални бани

× Външни мнения и коментари за хотела. Препоръчваме Ви да се доверите на мненията на нашите клиенти, които със сигурност са били гости на хотела!

отзив

Коментар на слава от 09.04.2018 за престой 01-04-2018 - 05-04-2018

Бяхме гости на хотела за пет дни. Красива природа,обстановката е хубава, СПА- центъра приятен, чист с медицински и спа-терапии. Храната за обяд и вечеря, както и в менюто- прекрасно приготвена и качествена, обстановката и чистотата в стаите- на ниво За да бъде престоя перфектен пречеха две неща. На първо място бяхме настанени/като за първи път гости на хотела, в стая де лукс,която бяхме резервирали/ над кухненските помещения- АД!- шум от викове, кикот, тракане на съдове, в допълнение прекрасна аспирация и миризма на храна- това от 7ч сутрин до 12,00 вечер, Попитах учтиво на рецепция, как е възможно такива стаи да се водят де лукс....любезно ми се извиниха, като ясно ми дадоха да разбера, че се знае за проблема....но като хора, които държат на реномето на хотела, никой не пожела да помисли по какъв начин да компенсират този гаф, който явно си върви в годините и е прието, ако гостите не направят скандал, пък ще им се извинят и живота продължава. В крайна сметка бяхме на почивка, но се върнахме недоспали...На второ място- закуската- на абсолютен минимум и нямаща нищо общо с доброто качество на останалата храна от менюто или сет менютата. Едната сутрин ролето, което беше сервирано беше на границата на вмирисване, и всяко нещо, от скромното количество табли,което свърши се допълва само първия половин час от закуската, от 9,00 до 10,00 са остатъци- който бързал, хванал. Моля, критиката да бъде приета като градивна, защото това е целта на даденото от мен мнение. Многото е постигнато, малкото е останало, за да си тръгне гостът доволен и да желае да се върне отново.

Нещо се обърка!
Нещо се обърка!

Внимание: Отговорите и коментарите на сайта visit.BG са под редакторски контрол. Като отговор можете да изразите своето мнение относно коментара, който е публикуван по-горе. Ако искате да изразите изцяло Ваше мнение за обекта, моля използвайте линка "Добави коментар"!
Всеки, който отговаря на коментарите се съгласява изрично с нашата Политика за лични данни