× Външни мнения и коментари за хотела. Препоръчваме Ви да се доверите на мненията на нашите клиенти, които със сигурност са били гости на хотела!

ЗА БОГА ПЪРВО ПРОЧЕТЕТЕ ТОВА И ПОСЛЕ ХОДЕТЕ

Коментар на Марин Иванов от 07.09.2016 за престой 04-09-2016 - 06-09-2016

Бяхме настанени в апартамент в една от сградите. 5-те звезди могат да бъдат дадени само за външните части иначе не повече от 3 . в апартамента беше мръсно. All inclusive храната беше под всякаква критика, така рекламирания плаж има свлачище и само 10 стари шезлонга. стълбите към него са изгнили и могат да паднат всеки момент. В комплекса има много собственици на апартаменти, който си правят каквото си искат, вкл. и музика. Поради "хубавата храна" се принудихме да отдим в 4 звездния ресторант, където 15 мин никой не ни доесе меню понеже си имаха групичка новобогаташи , който да обслужват и след като го донесоха дойде един сервитьор, който ни взе поръчка , а после друг който ни попита няма ли да поръчваме..... Въбоще не си давайте парите ще останете разочаровани въпреки , че бяхме палатили 5 дни си тръгнахме по-рано за отношението на персонал - просто нямям думи ...

Нещо се обърка!
Нещо се обърка!

Внимание: Отговорите и коментарите на сайта visit.BG са под редакторски контрол. Като отговор можете да изразите своето мнение относно коментара, който е публикуван по-горе. Ако искате да изразите изцяло Ваше мнение за обекта, моля използвайте линка "Добави коментар"!
Всеки, който отговаря на коментарите се съгласява изрично с нашата Политика за лични данни