Външни коментари за РИУ Хелиос, Слънчев бряг

× Външни мнения и коментари за хотела. Препоръчваме Ви да се доверите на мненията на нашите клиенти, които със сигурност са били гости на хотела!

РИУ ХЕЛИОС ПАЛАС СЛЪНЧЕВ БЛЯГ

Коментар на Живка Георгиева от 18.08.2013 за престой 12.08.2013 - 17.08.2013

Искам да изкажа искренното си възхищение и благодарност към всеки служител на хотел РИУ Хелиос палас. Преди три години посетих хотела Ви,препоръчан от туристическа агенция без да съм запозната с Вашата верига хотели. Посещавайки хотела бях приянто изненадана и очарована. След това посещавах други вериги хотели от Вашия ранг , но винаги ги сравнявах с Вашето обслужване и виждах колко сте добри.... В хотела има страхотна организация- нямахме проблем при намиране на свободни места на паркинга. На рецепция бяхме посрещнати сърдечно и гостоприемно. В ресторанта винаги имаше любезни и усмихнати служител на разположение . Покривките чисти, приборите наредени, а храната разнообразна и супер вкусна. Камериерките почистваха и беше безкрайно чисто и уютно. Анимацията беше на високо ниво и се забавлявахме добре . Дано да не съм пропуснала някого ..... Благодаря за прекрасната почивка ..... Ще дойдем отново ! Поздравления и за новата Визия на хотел ......

Нещо се обърка!
Нещо се обърка!

Внимание: Отговорите и коментарите на сайта visit.BG са под редакторски контрол. Като отговор можете да изразите своето мнение относно коментара, който е публикуван по-горе. Ако искате да изразите изцяло Ваше мнение за обекта, моля използвайте линка "Добави коментар"!
Всеки, който отговаря на коментарите се съгласява изрично с нашата Политика за лични данни