Външни коментари за Парлапановата къща, с.Боженци

× Външни мнения и коментари за хотела. Препоръчваме Ви да се доверите на мненията на нашите клиенти, които със сигурност са били гости на хотела!

Неприятно

Коментар на Люлюшева от 02.08.2015 за престой 01-08-2015 - 02-08-2015

Първо-в стаята нямаше гардероб,само бутафория.Само крайното дясно крило се отваряше и в него имаше одеяла. Не,че лявото не се отваряше,но там бе само стената. Тоалетната с душ,която трябваше да е и баня ме върна във времето на БДЖ.За някои ,би могло да е удобно да а*аш миейки си зъбите,но не и за нас.На размери 70/120 само хобит би се чувствал нормално. А басейна бе циментова цистерна в синьо с нереализирани мечти. Липсата на елементарна изолация,както и декоративната дървена врата,към съседната стая ни направи съпричастни към звучните пръдни и секнения на двойката германци.Почувствах се част разнородното европейско семейство. Жалко,че сайта не позволява да се побликуват снимки за нагледно доказателство.

Нещо се обърка!
Нещо се обърка!

Внимание: Отговорите и коментарите на сайта visit.BG са под редакторски контрол. Като отговор можете да изразите своето мнение относно коментара, който е публикуван по-горе. Ако искате да изразите изцяло Ваше мнение за обекта, моля използвайте линка "Добави коментар"!
Всеки, който отговаря на коментарите се съгласява изрично с нашата Политика за лични данни