Външни коментари за Park hotel Asenevtsi, Велико Търново

× Външни мнения и коментари за хотела. Препоръчваме Ви да се доверите на мненията на нашите клиенти, които със сигурност са били гости на хотела!

МНОГО ПРИЯТНО БЯХМЕ ИЗНЕНАДАНИ

Коментар на ЕМИЛ И МАРИАНА ОХРИДСКИ от 04.08.2016 за престой 02-08-2016 - 03-08-2016

Макар и за 1 ден и половина, успяхме да се насладим на този неочаквано приятен престой в хотел Асеневци. Просто нямаше нищо, което да не ни хареса: обшият дизайн на комплекса, за което допринася и многото зеленина наоколо, широката уютна стая, удобното легло, широкият балкон, ресторанта с неговото местоположеине и дизайн, изключително богатата закуска и не на последно място - любезният и отзивчив персонал на всяка позиция в хотела! Но все пак ето и някои конструктивни забележки или по-скоро препоръки: - защо популярната българска млечна салата "снежанка" трябва да фигурира в менюто като "дзадзики"? - намираме доста ограничено меню с български ястия и особено -постни/безмесни. - макар, че винената листа беше доста богата, все пак не е лошо да се включат и по-популярни български вина / с по-ниски цени 12-15 лв/, а не само вина от висок клас - с цени 20- 45 лв. БЛАГОДАРИМ ЗА ПРЕСТОЯ И ЖЕЛАЕМ НА КОЛЕКТИВА МНОГО УСПЕХИ.

Нещо се обърка!
Нещо се обърка!

Внимание: Отговорите и коментарите на сайта visit.BG са под редакторски контрол. Като отговор можете да изразите своето мнение относно коментара, който е публикуван по-горе. Ако искате да изразите изцяло Ваше мнение за обекта, моля използвайте линка "Добави коментар"!
Всеки, който отговаря на коментарите се съгласява изрично с нашата Политика за лични данни