Външни коментари за Мидия Фемили Резорт, Ахелой

× Външни мнения и коментари за хотела. Препоръчваме Ви да се доверите на мненията на нашите клиенти, които със сигурност са били гости на хотела!

Прекрасният престой

Коментар на Радилина Илиева от 28.07.2013 за престой 06.07.13 - 11.07.13

Хотелът е прекрасен ! Храната беше прясна , вкусна и разнообразна . Освен основните ( закуска , обяд и вечеря ) , следобед имаше закуски и различни плодове . Камериерките всеки ден ни посещаваха стаята и по отношение на хигиената не мога да се оплача . Басейнът беше толкова голям и спокоен и шезлонги винаги имаше . Беше чудесно , че хотелът се намира точно до морската вода . Имаше стълби от които буквално влизаш във морето , така че можеш спокойно да оставиш някоя хавлия на оградата и да се гмурнеш ! Не ми хареса това , обаче че анимацията беше на руски език, тъй като имаше лагерници и българчетата се пренебрегваха . Сладолед нямаше и можеше само да си закупиш . Престоят много ми хареса и ще го посетя още веднъж . Задължително ще го препоръчам !

Нещо се обърка!
Нещо се обърка!

Внимание: Отговорите и коментарите на сайта visit.BG са под редакторски контрол. Като отговор можете да изразите своето мнение относно коментара, който е публикуван по-горе. Ако искате да изразите изцяло Ваше мнение за обекта, моля използвайте линка "Добави коментар"!
Всеки, който отговаря на коментарите се съгласява изрично с нашата Политика за лични данни