Външни коментари за Медите СПА Резорт, Сандански

× Външни мнения и коментари за хотела. Препоръчваме Ви да се доверите на мненията на нашите клиенти, които със сигурност са били гости на хотела!

Звездите не отговарят на качеството на услугата!

Коментар на Димитрина Апостолова от 27.03.2017 за престой 25-03-2017 - 26-03-2017

Персоналът на хотела е изключително вежлив и усмихнат! Може би това е едно от малкото неща,които ми направиха добро впечатление! Стаята,в която бяхме беше доста широка и просторна! Спа съораженията и плувният басейн са под всякаква критика.Басейнът е твърде малък и студен.Представях си по-топла вода,в която да се киснеш по-дълго време. Спа съораженията са не добре поддържани от хигиенна гледна точка и миришат на мухъл.Като цяло помещенията в хотела са студени.Препоръчвам механата към хотелската част-вкусно хапване,добро отношение на персонала и жива музика. Закуската сутринта беше добре-имаше разнообразие.Хотелът е подходящ за отсядане,но в никакъв случай не може да бъде наречен спа, защото не отговаря на тези условия. Крайно време е българските хотелиери да предлагат качество,отговарящо на високите цени,които поддържат. Иначе Сандански е един прекрасен и топъл град за разходка!

Нещо се обърка!
Нещо се обърка!

Внимание: Отговорите и коментарите на сайта visit.BG са под редакторски контрол. Като отговор можете да изразите своето мнение относно коментара, който е публикуван по-горе. Ако искате да изразите изцяло Ваше мнение за обекта, моля използвайте линка "Добави коментар"!
Всеки, който отговаря на коментарите се съгласява изрично с нашата Политика за лични данни