Външни коментари за Медите СПА Резорт, Сандански

× Външни мнения и коментари за хотела. Препоръчваме Ви да се доверите на мненията на нашите клиенти, които със сигурност са били гости на хотела!

Тотална неудовлетвореност на клиента

Коментар на Албена от 05.03.2016 за престой 03-03-2016 - 06-03-2016

Абсолютна занемареност и липса на качество. Цена неотговаряща по никакъв начин на предлаганите услуги. Басейна е студен, мръсен и липса спасител. СПА съоръжения са н трагично състояние и не отговарят на капацитета на хотела. Липса на всящащна опганизация и тотална хаотичното ст в ресторанта, който по никакъв начин не отговаря на четирите звезди. Не е оповестена на видно място "Политиката по качество", което е недопустимо за хотел от този ранг, предвид факта че е награден с наградата СПА хотел на бканите да 2008 година. Необходимо е тотарна промяна в мениджмънта на хотела, която да бъде насочена изцяло за удовлетвореност на клиента. Липсва анкетна корта за удовлетвореност на клиента. Портфорието на сайта не отговаря въобще на сействителността. Разочарованието е тотално и това е поредното доказателство защо българите предпочитат за тези пари да ходят в чужбина, а не в западащи хотели от рода на Medite SPS resort.

Нещо се обърка!
Нещо се обърка!

Внимание: Отговорите и коментарите на сайта visit.BG са под редакторски контрол. Като отговор можете да изразите своето мнение относно коментара, който е публикуван по-горе. Ако искате да изразите изцяло Ваше мнение за обекта, моля използвайте линка "Добави коментар"!
Всеки, който отговаря на коментарите се съгласява изрично с нашата Политика за лични данни