Външни коментари за Кристел Парк, Кранево

× Външни мнения и коментари за хотела. Препоръчваме Ви да се доверите на мненията на нашите клиенти, които със сигурност са били гости на хотела!

лято 2013

Коментар на Гинка от 23.01.2014 за престой 18-06-2013 - 27-06-2013

Храната в края на юни 2013 г. беше меко казано ОТВРАТИТЕЛНА, дори на развалено сварено яйце попаднах, обедният ориз с месо се превръщаше на вечеря в ориз със зеленчуци, а на следващият ден в оризови кюфтета, вече мааалко вкиснали. В сезона на дините се слагаше едно плато с малко диня и наставаше едва ли не бой, след около 20 минути се донасяше друго плато. Основно се хранехме навън, иначе трябваше да гладуваме. От 10 дни нито една от супите не ставаше са ядене, дори и децата ми, свикнали на гадни супи в детската градина, не можаха да ядат тези в ресторанта. Масите са наслагани плътно една до друга, не можеш да се разминеш и се "поддържаха" мноооого мръсни, често се налагаше да ги чистя преди да седнем да се храним. За децата единственото развлечение е една пързалка и басейна. Със сигурност това е хотела, който никога повече няма да посетя, дори и безплатно.

Добавен на 18 Септември 2016 В 19:30: от ЛЯТО 2016

· Съгласна съм с Гинка . От храната само закуската беше нормална.Другите хранения не ставаха и се предлагаха по няколко дни, например скумрия на скара - 3 поредни дни я поднасяха. Стаята беше мръсна, банята миришеше на на улична тоалетна. Не ходете там. Управителят досажда с присъствието си на всякъде. Мокета беше мръсен,

Добавен на 03 Юли 2015 В 10:29: от detelin

· Abe tazi da nee nqkoq piqna sofiqnka deto samo kaprizi q tresat.az sam v hotela v momenta i vsichko e na nivo

Добавен на 11 Август 2014 В 14:48: от Грахан

· Вярно е, пипнах дизинтерия от тази храна, никога няма да стъпя повече в тази дупка.

Добавен на 20 Юли 2014 В 13:59: от ивелина

· глупости на търкалета няма такива неща

Нещо се обърка!
Нещо се обърка!

Внимание: Отговорите и коментарите на сайта visit.BG са под редакторски контрол. Като отговор можете да изразите своето мнение относно коментара, който е публикуван по-горе. Ако искате да изразите изцяло Ваше мнение за обекта, моля използвайте линка "Добави коментар"!
Всеки, който отговаря на коментарите се съгласява изрично с нашата Политика за лични данни