× Външни мнения и коментари за хотела. Препоръчваме Ви да се доверите на мненията на нашите клиенти, които със сигурност са били гости на хотела!

Доволни сме!

Коментар на Милена от 26.08.2014 за престой 29.07.2014 - 1.08.2014

Хотела е на много хубаво място, чист е, персонала се старае, въпреки, че когато наемаш студенти за по едно лято не можеш да очакваш кой знае какво (рецепция). Плажът долу, под хотела не е много поддържан и не достатъчно чист, освен това е и неохраняем. Стаите в хотела са чисти, просторни, в баните душ-батериите са за смяна (не работят добре) и като във всеки хотел водата не се отича в сифона нормално. Закуската в като във всички хотели. Храната в ресторанта е много добра, обслужването е много добро. Фоаето на хотела в обзаведено в ориенталски стил, което много ми допадна. Препоръчвам хотела!

Нещо се обърка!
Нещо се обърка!

Внимание: Отговорите и коментарите на сайта visit.BG са под редакторски контрол. Като отговор можете да изразите своето мнение относно коментара, който е публикуван по-горе. Ако искате да изразите изцяло Ваше мнение за обекта, моля използвайте линка "Добави коментар"!
Всеки, който отговаря на коментарите се съгласява изрично с нашата Политика за лични данни