Външни коментари за Интерхотел Поморие, Поморие

× Външни мнения и коментари за хотела. Препоръчваме Ви да се доверите на мненията на нашите клиенти, които със сигурност са били гости на хотела!

НЕ ХОДЕТЕ ТАМ, КОЛКОТО И ДА СА ИЗГОДНИ ЦЕНИТЕ!

Коментар на Анета Георгиева от 13.09.2016 за престой 07-09-2016 - 12-09-2016

Бяхме настанени в стая с изглед към морето, стаята беше с огромна тераса - по продължение на целия етаж и вкл. съседната стая, с огромна козирка от горе, от подобна тераса на горния етаж, /понеже хотела е със силует на акустирал в морето кораб/ ако някой страда от клаустрофобия няма да издържи там! Хигиената, по-точно няма такава, стаите са мръсни, дори и след като ги почистят, замазват с парацала на ляво, на дясно и боклука си стои! На първи етаж, въпросната стая миришеше на обратни води, а от морето на фекалии, също така, шумът от вълните е стряскащ, понеже се разбиват в основите на хотела, не може да се спи нощно време! Хотела няма собствен плаж! Храната е приемлива, еднообразна! Купите в 3 звездния ресторант са с изпочупени ръбове, като в някой ведомствен стол от времето на Соца!

Нещо се обърка!
Нещо се обърка!

Внимание: Отговорите и коментарите на сайта visit.BG са под редакторски контрол. Като отговор можете да изразите своето мнение относно коментара, който е публикуван по-горе. Ако искате да изразите изцяло Ваше мнение за обекта, моля използвайте линка "Добави коментар"!
Всеки, който отговаря на коментарите се съгласява изрично с нашата Политика за лични данни