Външни коментари за Интерхотел Поморие, Поморие

× Външни мнения и коментари за хотела. Препоръчваме Ви да се доверите на мненията на нашите клиенти, които със сигурност са били гости на хотела!

Интерхотел Поморие

Коментар на Невена Николова от 04.02.2013 за престой 10.07 - 20.07.2012

Много съм доволна от почивката, организирана от Съни турс. Новата част от хотела е много добра за трите си звезди. Апартаментът беше просторен, с нови и удобни мебели, редовно го почиствахи и сменяха кърпите. Гледката от терасата е зашеметяваща. Храната не беше много разнообразна, но достатъчна за цената на ол инклузива. Много ми хареса и собствения плаж, само чадърите и шезлонгите не са достатъчни. Персоналът беше много отзивчив, особено Деница от рецепцията. Имам желание и намерение отново да почивам в този хотел. Благодаря на Съни турс!

Добавен на 14 Август 2014 В 06:43: от Деница Топалова

· Благодаря Ви за хубавите думи, госпожо Николова. Жалко, че тази година няма да успеем да се видим.

Добавен на 29 Май 2014 В 12:18: от Невена Николва

· Имам резервация и за тази година, очаквам с нетърпение да почивам пак при вас.

Добавен на 09 Май 2014 В 15:48: от Interhotel Pomorie

· Благодарим за хубавите думи г-жо Николова. За този сезон сме още по добре подготвени и се надяваме да ви видим отново.

Нещо се обърка!
Нещо се обърка!

Внимание: Отговорите и коментарите на сайта visit.BG са под редакторски контрол. Като отговор можете да изразите своето мнение относно коментара, който е публикуван по-горе. Ако искате да изразите изцяло Ваше мнение за обекта, моля използвайте линка "Добави коментар"!
Всеки, който отговаря на коментарите се съгласява изрично с нашата Политика за лични данни