Външни коментари за Дедовите къщи, Априлци

× Външни мнения и коментари за хотела. Препоръчваме Ви да се доверите на мненията на нашите клиенти, които със сигурност са били гости на хотела!

Не ходете там!

Коментар на Лили Младенова от 09.05.2015 за престой 06-05-2015 - 06-05-2015

На 6 май разхождайки се с приятели се отбихме в махала Старо Стефаново. Отбихме се в комплекса "Дедовите къщи" - или поне направихме не много успешен опит. Още на входа без да ни изслушат бяхме посрещнати с думите: " Няма места, не можем да Ви предложим закуска, не вдигайте шум и т.н." Едно пълно отрицание на всичко. Ние не сме питали нито за места, нито за храна, но ако в Балкана те посрещнат така, с едно пълно отрицание на всичко, то МИЛИ СОБСТВЕНИЦИ просто не сте за този бизнес. Осъзнавате ли, че личната реклама е най-добра? Е, аз казвам на всички,които се чудят - НЕ ХОДЕТЕ В ДЕДОВИТЕ КЪЩИ! Разходете се из Старо Стефаново- ЗАСЛУЖАВА СИ, хората живеещи там са уникални, но не стъпвайте в Дедовите къщи!

Добавен на 08 Юли 2015 В 17:33: от Катя

· Не разбирам отрицателния коментар , ходила съм там и не мога да се оплача

Добавен на 08 Юли 2015 В 17:15: от Йордан Занев

· Бяхме там с компания в края на юни . Мястото е много китно и закътано , предразполагащо за пълна почивка . След бурна гощавка до малките часове ни трябваха не повече от 5 часа за сън и се събудихме , като преродени ! Относно обслужването мога да кажа , че кухнята е превъзходна персонала е любезен и отзивчив . С две думи бих отишъл отново и го препоръчвам . Относно съдържателя лоша дума не мога да кажа , типичен балканджия с типичен хумор , но не мога да се оплача от липса на гостоприемство предложи ни неща , които на друго място не съм опитвал . Струва ми се , че мястото не е достатъчно популярно и за любителите на българското кино да кажа , че там е сниман филма Църква за вълци .Ако искате да почивате истински и да се насладите на природата на централен балкан - това е мястото .

Нещо се обърка!
Нещо се обърка!

Внимание: Отговорите и коментарите на сайта visit.BG са под редакторски контрол. Като отговор можете да изразите своето мнение относно коментара, който е публикуван по-горе. Ако искате да изразите изцяло Ваше мнение за обекта, моля използвайте линка "Добави коментар"!
Всеки, който отговаря на коментарите се съгласява изрично с нашата Политика за лични данни