× Външни мнения и коментари за хотела. Препоръчваме Ви да се доверите на мненията на нашите клиенти, които със сигурност са били гости на хотела!

Пълно разочарование

Коментар на Силви Алендарова от 14.06.2016 за престой 12-06-2016 - 14-06-2016

Искам да добавя актуален коментар за престоя си там от 12 юни 2016 до 14 юни. Бяхме платили за още няколко нощувки, но си тръгнахме преждевременно. Мисля, че е редно когато някой плаща за определена услуга да знае какво получава насреща. Бяхме във вила на втора линия. Вилата е стара амортизирана, ужасно мирише на мухъл. Беше мръсно, бойлерът в банята течеше и събираха водата в кофа. Мръсни хавлии и чаршафи. Храната отвратителна. Няма плодове. Всичко свършва за нула време. Стотици нахални руснаци се блуюъдкат и трябваше да чакаме за ред, за да седнем. Аз съм са малко дете на 1 година, няма нищо подходящо за него. Следобедната закуска в 16 часа е хот дог. Напитките са нес кафе и БГ алкохоли, които не съм чувала. Персоналът масово не говори бългсрски, преобладават рускини и ромки. На рецепция не знаят къде се намират, толкова са зле.... Плабут е само камънак, както и ивицата в морето, където влизаш. Това е най-убасния плаж, на който съм ходила. Единственото хубаво нещо са зелените площи и аквапаркът.

Нещо се обърка!
Нещо се обърка!

Внимание: Отговорите и коментарите на сайта visit.BG са под редакторски контрол. Като отговор можете да изразите своето мнение относно коментара, който е публикуван по-горе. Ако искате да изразите изцяло Ваше мнение за обекта, моля използвайте линка "Добави коментар"!
Всеки, който отговаря на коментарите се съгласява изрично с нашата Политика за лични данни