× Външни мнения и коментари за хотела. Препоръчваме Ви да се доверите на мненията на нашите клиенти, които със сигурност са били гости на хотела!

Зле

Коментар на Йордан от 14.06.2016 за престой 01-06-2016 - 10-06-2016

Обслужването е под всякаква критика! Още при пристигане се заплаща по 12 лв на ден за обикновен открит паркинг. При влизане във вилата мирише на мухъл, поне имаше само 1 петно. Като легнеш, и гледаш олющения таван на терасата. Влагата вътре е МНОГО! Дори не знам откъде се намира такава влага, но под леглото имаше кондензирали капки вода. Почистващия персонал е от един определен тъмен етнос, обслужващия са или от тъмния етнос, или руснаци. Български се говори малко. Храната е под всякаква критика, напитките също. Ядохме основно шопска салата, когато успеем да си намерим свободна маса. Като се напълнят вилите в средата на сезона, положението ще е още по-зле. Морския плаж е основно от камъни. Най-ужасната почивка напоследък, повече няма да повторим! Има и хубави страни: детска градина (почти само русначета), затворен комплекс без външни елементи (ако не броим прашните майстори), приятен кей, алеи за разходка.

Нещо се обърка!
Нещо се обърка!

Внимание: Отговорите и коментарите на сайта visit.BG са под редакторски контрол. Като отговор можете да изразите своето мнение относно коментара, който е публикуван по-горе. Ако искате да изразите изцяло Ваше мнение за обекта, моля използвайте линка "Добави коментар"!
Всеки, който отговаря на коментарите се съгласява изрично с нашата Политика за лични данни