× Външни мнения и коментари за хотела. Препоръчваме Ви да се доверите на мненията на нашите клиенти, които със сигурност са били гости на хотела!

Надявам се собствениците на комплеска да четат коментарите

Коментар на Росица Иванова от 21.08.2015 за престой 11-08-2015 - 17-08-2015

Комплексът ни хареса много - местата за настаняване са добри, развлечения има за всеки вкус, най-вече за деца. Спокойно и тихо е, има много зеленина. Бяхме настанени във вила, много добре се чувствахме, но чаршафите и хавлиите бяха захабени и се сменяха на 3 дни. А сменените камериерките захвърляха върху камъните пред вилата, как после да не са захабени? Най-неприятно впечатление ни правеше мръсотията в ресторанта - явно обслужващият персонал не е подходящ за тази работа (не съм расистка), не знаеха какво точно и как да работят. Налагаше се всеки да почиства сам остатъците от храна на хората преди него. А, да не забравя, че в иначе приятния аквапарк всичко беше мръсно - от раздраните чадъри до изпочупените шезлонги. Уважаеми собственици, не струва чак толкова много да се поддържа добра хигиена, във всеки случай е по-малко, отколкото да загубите туристите си.

Добавен на 30 Септември 2015 В 13:08: от Людмила Тренева

· Вие сте щастливка, че все пак са Ви сменили чаршафите, за 7 нощувки, нито един път. Хавлиите ми сменяха редовно след луд скандал на рецепция, но какво от това, то неможеш да разбереш коя е мръсна, коя е чиста....

Нещо се обърка!
Нещо се обърка!

Внимание: Отговорите и коментарите на сайта visit.BG са под редакторски контрол. Като отговор можете да изразите своето мнение относно коментара, който е публикуван по-горе. Ако искате да изразите изцяло Ваше мнение за обекта, моля използвайте линка "Добави коментар"!
Всеки, който отговаря на коментарите се съгласява изрично с нашата Политика за лични данни