Външни коментари за Балювата къща, Трявна

× Външни мнения и коментари за хотела. Препоръчваме Ви да се доверите на мненията на нашите клиенти, които със сигурност са били гости на хотела!

Страхотна почивка

Коментар на Светла Ганчева Боева от 22.08.2016 за престой 03-08-2016 - 10-08-2016

Това лято прекарахме планинската си лятната почивка в този хотел. Бяхме много добре посрещнати -с усмивки и хубави думи. Хотелът е малък и много чист, всеки ден се изхвърля боклука от стаите и се минава с дезинфектант. Ако се нуждаехме от нещо се обръщахме към персонала, винаги откликваха на нашите нужди. Имаше много почиващи, през лятото хотелът явно е много пълен, но това не ни попречи да се чувстваме добре. Относно храната сме доволни, имахме включена закуска и вечеря, които бяха чудесни, имахме възможност да избираме от меню. Разнообразие има. Бихме посетили отново с моето семейство. Децата се чувстваха свободни, има място за игра. Благодарим за доброто отношение.

Нещо се обърка!
Нещо се обърка!

Внимание: Отговорите и коментарите на сайта visit.BG са под редакторски контрол. Като отговор можете да изразите своето мнение относно коментара, който е публикуван по-горе. Ако искате да изразите изцяло Ваше мнение за обекта, моля използвайте линка "Добави коментар"!
Всеки, който отговаря на коментарите се съгласява изрично с нашата Политика за лични данни