Външни коментари за Арапя Ризорт, Царево

× Външни мнения и коментари за хотела. Препоръчваме Ви да се доверите на мненията на нашите клиенти, които със сигурност са били гости на хотела!

Семейство с две малки деца

Коментар на Веселка Делянова от 18.08.2018 за престой 13-08-2018 - 18-08-2018

Доволни сме от престоя ни, почнахме си добре, имаше разнообразна храна и никога не свършваше, страхотен сладолед през целия ден, плажа е хубав, като плюс е и възможността да се ползват чадъри и шезлонги на плажа, персонала е изключително работлив и отзивчив, млади хора, които работеха като пчелички и винаги готови да съдействат без да правят физиономии ако им поискаш нещо, като минус мога да посоча, че леглата бяха неудобни и базата има нужда от освежаване, малко повече да се обърне внимание на почистването на стаите във вилите и около вилите, като цяло Арапя е спокойно място, но също създава кофти впечатление защото изглежда като катун, много храсталаци, порутени сгради, не асфалтиран път на места, няма улично осветление, гроздни пристройки на всякъде, но за това хотела няма вина, първото впечатление обаче е, че си попаднал на мизерно място, хотела иначе е приятен и е чудесно място за почивка с малки деца, ние не харесваме огромните пренаселени комплекси и тук спокойствието ни хареса. Другото, което не ми допадна е запазването с кърпи на чадърите и шезлонгите на плажа, първия ред в 6:30 е вече зает, втория ред до 7:30 е зает, а до 9 часа вече няма свободно място. Но няма как да има за всички гости, за това ако някой иска да има чадър с шезлонг трябва да отиде много рано.

Нещо се обърка!
Нещо се обърка!

Внимание: Отговорите и коментарите на сайта visit.BG са под редакторски контрол. Като отговор можете да изразите своето мнение относно коментара, който е публикуван по-горе. Ако искате да изразите изцяло Ваше мнение за обекта, моля използвайте линка "Добави коментар"!
Всеки, който отговаря на коментарите се съгласява изрично с нашата Политика за лични данни