Външни коментари за Апарт-хотел Мария Антоанета, Банско

× Външни мнения и коментари за хотела. Препоръчваме Ви да се доверите на мненията на нашите клиенти, които със сигурност са били гости на хотела!

Много западнал хотел

Коментар на Милена Филипова от 17.02.2016 за престой 08-02-2016 - 10-02-2016

Хотелът е в ужасяващо състояние, западнал, мръсен, изпочупен и плаче за ремонт. Бяхме за 3 дни, с пакетна оферта включваща закуска и вечеря - храната не беше лоша, хубави продукти, не голямо разнообразие, но беше вкусно. Виното , което сервираха също бе чудесно. Учуди ме че почти нито един сервитьор в ресторанта не говореше български. Стаята - лично бях уговорила резрвацията си по телефона и това, което ми обещаха и това , вкоето ни настаниа са две коренно различни неща. Стаята - мръсна, с петна по пода, петна в банята, мухъл, влага, счупени врати, изкъртени стени - кабелът на телевизора беше облепен с изолирбан и хващаше само канал 1... Факт е че офертата , с която отидохме беше доста евтина , но за мен дори тези пари бяха много за условията. За СПА центъра се минава през подземния гараж и кухненските помещения, както и през машинните помещения за асансьора. Цялото СПА беше безкрайно мръсно, защото хората си влизаха с обувки и никой не им правеше забележка, вратата на Сауната беше счупена - съответно сауната беше студена, басейнът беше сравнително топъл но с мътна вода.... Платихме по 10 лв за халат с по 30 лв депозит и по 5 лв за чехли, които се разпадат по пътя за СПА центъра... Локацията на хотела е много хубава, но очаквах доста повече, дори за евтината оферта с която отидохме. Не бихме се върнали за съжаление, а имахме голямо желание да посетим хотела

Нещо се обърка!
Нещо се обърка!

Внимание: Отговорите и коментарите на сайта visit.BG са под редакторски контрол. Като отговор можете да изразите своето мнение относно коментара, който е публикуван по-горе. Ако искате да изразите изцяло Ваше мнение за обекта, моля използвайте линка "Добави коментар"!
Всеки, който отговаря на коментарите се съгласява изрично с нашата Политика за лични данни