× Всички отзиви и мнения са предоставени от наши клиенти след престоя им в хотела!

Мария (млада двойка ) Публикувано на 22 Декември 2014

Лична оценка 4.92/5 + Покажи повече

· Всичко бе на много високо ниво - чистота и инвентар в стаите; коректност при изпълнение на условията от офертата (пишеше безплатен класически масаж и наистина бе такъв 40 минутен, докато в други хотели преиначават офертата, твърдейки, че се има предвид частичен масаж 15 или 20 минутен). Храната бе изобилна и бързо приготвяна (вечерята е на сет меню). Персоналът навсякъде бе любезен и отзивчив.

· Това, което не ни хареса не е по вина на хотела, но може би трябва да се спомене за информация на другите посетители - мястото за паркиране е разположено на гърба на хотела в улица, чийто вход е забранен от посоката, от която се идва към хотела. Това наложи обиколка на половината град, за да се достигне до другия край на тази еднопосочна улица, тъй като не от всяка нейна пряка има разрешение за завой по нея.

· Бих препоръчал хотела на приятели.

Добавен на 26 Април 2016 В 08:06: от Силвия

· Абе верно си е половината град :) Но за мен не това беше големия проблем, а тесните стаи :(

Добавен на 30 Септември 2015 В 08:30: от Катя

· Чак пък половината град, преувеличавате доста.

Нещо се обърка!
Нещо се обърка!

Внимание: Отговорите и коментарите на сайта visit.BG са под редакторски контрол. Като отговор можете да изразите своето мнение относно коментара, който е публикуван по-горе. Ако искате да изразите изцяло Ваше мнение за обекта, моля използвайте линка "Добави коментар".
Всеки, който отговаря на коментарите се съгласява изрично с нашата Политика за лични данни.