× Всички отзиви и мнения са предоставени от наши клиенти след престоя им в хотела!

Петър (семейства с големи деца ) от 25 Август 2017 до 30 Август 2017

Лична оценка 2.54/5 + Покажи повече

· За 6 дни нито един път не ни смениха спалното бельо и хавлиите.Два месеца преди това ми звънят за да ми кажат че паркинга се плаща.Спирам пред хотела и пиколото вместо да ми каже welcome той ми разправя, че паркинга се плаща.Плащам 1500лв за 5 нощувки и 15 лв на ден за паркинг.Да не си мислите, че басейна на 8 етаж е FREE - 15лв за възрастен и 10лв за дете.Ние сме 2*15лв, дъщеря над 12 -15лв и малката - 10лв.Честито- 55лв.На плажа чака капитана ,чадър с 2 шезлонга 30лв.Това е положението. На външният им басейн ако се засиля ще го прескоча, от 6 часа хвърлени хавлии.Ако се успиш до 8 часа - free басейн утре.На всички, които ще ходят късмет на другите Слънчев бряг - по-евтино и забавно.

· Не, Бих препоръчал хотела на приятели.

Добавен на 19 Март 2018 В 11:26: от Маркетинг и продажби

· Здравейте, господин Колев. Благодарим Ви за отзивите. Спалното бельо се подменя на всеки 3 дни и не правим изключение за нито един гост. В случай на желание от Ваша страна е можело на място да се обърнете към дежурен администратор, който да разпореди смяна на спалното Ви бельо. Извиняваме се за причиненото неудобство! Цената на паркинга ни е описана в официалния ни сайт: www.hotellilia.com . По-голяма част от хотелите в к.к. Златни пясъци притежават платен паркинг, поради високата пренаселеност на курорта през летните месеци. Съжаляваме, че не сте били предупреден в деня на резервиране за наличието на такса-паркинг, но за съжаление не винаги хотелът е длъжен да уведомява гостите - в случая изпращащата Ви агенция е трябвало да Ви уведоми още при резервиране. Наличието на такса на басейна на покрива също е описана в хотелския ни сайт, от години басейнът на покрива е платен, тъй като е драстично по-малък, но таксата е 10 лв./ възрастен и 5 лв. / дете, а не цитираните от Вас цени. Съжаляваме също така , че размерите на басейна в градината не са Ви устройвали. В края на август (по време на пребиваването Ви) хотелът е пълен и този факт е предпоставка за препъването му в началото на деня. С уважение

Нещо се обърка!
Нещо се обърка!

Внимание: Отговорите и коментарите на сайта visit.BG са под редакторски контрол. Като отговор можете да изразите своето мнение относно коментара, който е публикуван по-горе. Ако искате да изразите изцяло Ваше мнение за обекта, моля използвайте линка "Добави коментар".
Всеки, който отговаря на коментарите се съгласява изрично с нашата Политика за лични данни.