× Всички отзиви и мнения са предоставени от наши клиенти след престоя им в хотела!

Даниела (семейства с малки деца ) от 06 Юли 2016 до 13 Юли 2016

Лична оценка 4.92/5 + Покажи повече

· При настаняването имахме свежи плодове в стаята, кафе и чай. Това беше много приятна изненада, особено след като си пътувал. Всеки ден ни оставяха кафе и чай, което е удобство за ставащите по-рано. Да си направиш кафе в стаята и да го изпиеш при изгрев на терасата с гледка към морето - незабравимо! Много учтив персонал :)

· Не ни хареса,че гостите на хотела си оставят хавлиите под чадърите на плажа сутрин рано, а ги ползват чак към обяд или дори след обяд. Би било добре да има човек,който да следи за това. Ние отивахме на плаж към 10 часа и вече нямаше свободни чадъри, а в същото време няма и хора под тях. Единия ден си сложихме нещата под сянката на един зает чадър и стояхме до 12:30 часа, така и никой на дойде! Освен това чехите взимат чаршафи от хотела и ги ползват за плажа, картинката е ужасна! Би било добре да се поработи с екипа за анимации. Абсолютно еднообразие! Игри само за по-големите деца и пак насочени за чужденците! Не забравяйте, че сме в България и имате гости българи!!! Добре би било да се включат игри за по-малките 3-4-5 годишни деца. Има много забавни състезания,които могат да се организират. Вземете пример от другите хотели по нашето Черноморие. Дори вечер, когато излизахме на разходка минавайки покрай другите хотели и виждайки забавленията за дечицата се спирахме да погледаме. Един от хотелите в близост до \"Перла\" събираше публика вън, толкова колкото имаше и вътре. Имаше и забавни игри за възрастните, правеха цяло шоу. А шоуто,което предлагате вечер от 9 часа е дори отегчително,така и не го изгледахме цялото .Можете сами да си направите равносметка за всичките хотели, които имат достъп до програмата колко човека отиват да гледат, а и колко остават до края! Добре би било да има и аниматор в стаята за игри, защото така децата ще са наблюдавани докато играят, понеже чужденците си ги оставят и ги търсят чак след час, а те рушат когато са сами!

· Бих препоръчал хотела на приятели.

Нещо се обърка!
Нещо се обърка!

Внимание: Отговорите и коментарите на сайта visit.BG са под редакторски контрол. Като отговор можете да изразите своето мнение относно коментара, който е публикуван по-горе. Ако искате да изразите изцяло Ваше мнение за обекта, моля използвайте линка "Добави коментар".
Всеки, който отговаря на коментарите се съгласява изрично с нашата Политика за лични данни.