Мнения на реални клиенти на Дриймс Съни Бийч Ризорт и Спа, Свети Влас

× Всички отзиви и мнения са предоставени от наши клиенти след престоя им в хотела!

Борис (семейства с малки деца ) от 07 Юли 2016 до 18 Юли 2016

Лична оценка 4.38/5 + Покажи повече

· Хотелът е разположен на място с много чист въздух. Храната тази година е по-добра и с малки изключения е от сравнително качествени продукти.Персоналът е любезен и обслужването и чистотата са на високо ниво. Има много забавления за деца в непосредствена близост. На плажа не се запазват шезлонги и чадъри и винаги има налични. Морето е чисто и плитко, много подходящо за малки деца. Много басейни и малък аквапарк. Голям паркинг. Италиянският ресторант е много добър.

· Тоалетните на плажа са мръсни и често запушени. Тази година барът към плажа е платен и е полупразен. Много по удачно би било сутрин заведението да е към инклузив пакета а вечер да работи като платен ресторант. Храненето на две смени за вечеря вероятно пести средства, но е много по удобно да няма смени, както беше миналата година. Ресторантът е достатъчно голям. От тематичните ресторанти Българският е на най-ниско ниво. Би трябвало той да е най-добрият. Храната в основния ресторант по време на тематичните балкански вечери беше много по-добра. Вечер е сравнително шумно, тъй като географски залива на хотела е близко по права линия до плажните дискотеки в Слънчев Бряг. На малкия плаж в ляво от хотела има заведение с жива музика до 12 часа, която се чува силно в стаите разположени в тази част на хотела (гледащи към Италиянския ресторант и към Свети Влас)

· Бих препоръчал хотела на приятели.

Нещо се обърка!
Нещо се обърка!

Внимание: Отговорите и коментарите на сайта visit.BG са под редакторски контрол. Като отговор можете да изразите своето мнение относно коментара, който е публикуван по-горе. Ако искате да изразите изцяло Ваше мнение за обекта, моля използвайте линка "Добави коментар".
Всеки, който отговаря на коментарите се съгласява изрично с нашата Политика за лични данни.