Мнения на реални клиенти на Комплекс Свети Никола, Черноморец

× Всички отзиви и мнения са предоставени от наши клиенти след престоя им в хотела!

Весна (семейства с малки деца ) Публикувано на 11 Септември 2013

Лична оценка 4.54/5 + Покажи повече

· Комплекса като цяло е много хубав, чисто е, спокойно е и плажа е страхотен точно пред него. Апартаментите са просторни и удобни, разполагат наистина с всичко необходимо за едно домакинство, за разлика от други места, където пише, че има, но всъщност като отидем там се оказва, че трябва да си ги купуваме от магазините и т.н. Отношението на персонала е на ниво. Много се държи на спокойствието в този комплекс, няма шумни и безобразно пиянски вечери около басейните.

· На моето семейство не ни хареса отношението на персонала в ресторанта, както и качеството на храната. За престой от 7 дни едва на последната вечеря на нас ни донесоха всъщност порция, полагаща се на възрастен човек / ние бяхме 4 възрастни и 2 деца / и не само на нас може би. Ние не сме от хората, за които храната е от първостепенно значение, но не може така нагло да ти отнемат това, за което си предплатил пък ти ще прецениш - а то беше и безвкусно. Били сме на много места, имаме база за сравнение, но този ресторант не се управлява добре. Хляба трябва също да си доплащаш допълнително, въпреки че в офертата пишеше, че напитките само се заплащат, но както вече казах като поръчвахме всеки различно от менюто и успяхме да хапнем гладни не сме били - просто разочаровани и излъгани / не от вас Съни турс / защото всъщност на 7-та вечеря разбрахме като дойде друга сервитьорка и ни попита колко детски, колко възрастни порции да донесе, а преди донасяха само детски. Храната е еднообразна и за закуска и за вечеря - едно и също ако не всеки ден, през ден. Та така - през цялото време първата сервитьорка, ктоято ни обслужваше първите дни, все ни досаждаше като едва ли не ни дава повече, отколкото ни се полага..... нагло е, а и обръщайте внимание на касовата бележка има разминаване и надписване. Това е, надявам се да бъда полезна на тези, които ще посетят комплекса. Сигурна съм, че това не е известно на собствениците, иначе не биха го допуснали, съдейки по всичко друго, защото това сваля много съотношението цена/качество. Ние харесахме всичко останало в този комплекс и ако ходим пак там със сигурност няма да се възползваме от изхранването.

· Бих препоръчал хотела на приятели.

Нещо се обърка!
Нещо се обърка!

Внимание: Отговорите и коментарите на сайта visit.BG са под редакторски контрол. Като отговор можете да изразите своето мнение относно коментара, който е публикуван по-горе. Ако искате да изразите изцяло Ваше мнение за обекта, моля използвайте линка "Добави коментар".
Всеки, който отговаря на коментарите се съгласява изрично с нашата Политика за лични данни.