× Всички отзиви и мнения са предоставени от наши клиенти след престоя им в хотела!

Яница (семейства с малки деца ) от 17 Юли 2016 до 22 Юли 2016

Лична оценка 4.62/5 + Покажи повече

· Сладоледа е нон-стоп. Хубаво място за семейства с деца. Бяха сгрешили резервацията ни, но управителя веднага реагира и всичко мина добре.

· Имат проблем с чадърите на плажа. Знае се, че броя е ограничен, но на рецепцията се казва само къде се намират на плажа. Освен това повечето гости оставят по една хавлия до чадъра и заминават /запазват си чадъра/. При положение, че няма за всички не трябва да има такава практика. Отиваш рано на плажа 8,30-9,00 часа и започваш да търсиш свободен чадър, а на плажа има 20 души. Първа и втора линия са заети, но не с хора, а с хавлиите им. Туристите си закусват свободно, не бързат, идват 10,00 часа на плажа и заемат първа линия. А ти си отишъл в 9,15 часа и нямаш свободен чадър. Много е неприятно. Става много изнервящо просто. Трябва да се реши този проблем, защото съм сигурна, че има и други оплаквания. Ако отидете, напр. на плажа в Албена, където ти е ГАРАНТИРАН чадъра, оставите хавлия и си тръгнете, познайте дали ще я намерите, когато се върнете. Ангажирайте някой /напр. спасителя/ да прибира самотните хавлии. Все пак про положение, че няма за всички важи правилото: които изпревари, той ще натовари. В столовата е същото положение, няма места за всички и там започва една надпревара...

· Бих препоръчал хотела на приятели.

Нещо се обърка!
Нещо се обърка!

Внимание: Отговорите и коментарите на сайта visit.BG са под редакторски контрол. Като отговор можете да изразите своето мнение относно коментара, който е публикуван по-горе. Ако искате да изразите изцяло Ваше мнение за обекта, моля използвайте линка "Добави коментар".
Всеки, който отговаря на коментарите се съгласява изрично с нашата Политика за лични данни.