× Всички отзиви и мнения са предоставени от наши клиенти след престоя им в хотела!

Надежда (семейства с малки деца ) от 25 Август 2019 до 30 Август 2019

Лична оценка 4.92/5 + Покажи повече

· Невероятен хотел. Прекрасна база. Задоволяваща всеки вкус и желание кухня. Чисти и широки стаи. Огромни басейни, без недостиг на шезлонги в разгара на сезона. Храна и напитки навсякъде и по всяко време. Наложи ни се да ползваме медицинския център в хотела и екипа бяха изключително любезни, компетентни и отзивчиви. Аниматорите са много добри. Не скучахме нито през деня, нито вечер, когато бяха вечернте им програми. До година сме отново там и с две ръце бих препоръчала хотела на всеки. Малко са хотелите като този в България за съжаление. Благодаря Ви отново Съни турс за перфектно организираната почивка.

· Бих препоръчал хотела на приятели.

Добавен на 30 Септември 2019 В 14:10: от Консиерж

· Скъпа Надежда, приемете нашите най-искрени благодарности за прекрасните отзиви! Радваме се, че Вашата почивка е била повече от приятна и сме успели да ви изненадаме приятно! Каним Ви да ни гостувате отново при първа възможност :)

Нещо се обърка!
Нещо се обърка!

Внимание: Отговорите и коментарите на сайта visit.BG са под редакторски контрол. Като отговор можете да изразите своето мнение относно коментара, който е публикуван по-горе. Ако искате да изразите изцяло Ваше мнение за обекта, моля използвайте линка "Добави коментар".
Всеки, който отговаря на коментарите се съгласява изрично с нашата Политика за лични данни.