Нова Година в Перелик - Пакети със закуски и вечери

Хотел Перелик, Пампорово

Оценка Visit: 4 - Оценката е на база реални мнения на туристите!

Галерия

За съжаление тази оферта не е актуална. Можете да разгледате другите наши оферти или да се абонирате за седмичния ни нюзлетър. ×

Нова Година в Перелик

Нова година 2021г.
Офертата е валидна само при включена нощувка на 31.12.2020г.

Вид помещение
със закуска и вечеря

29.12.20-03.01.21

3 нощувки

4 нощувки

5 нощувки

Двойна стая (легло)

561 лв.

712 лв.

840 лв.

Джуниър суит (легло)

585 лв.

748 лв.

885 лв.

Едноспален апартамент (легло)

645 лв.

820 лв.

975 лв.

Двуспален апартамент (легло)

619 лв.

780 лв.

925 лв.

Обявената цена е в лева, на човек и включва: нощувки, закуски и вечеря на блок маса в ресторанта на хотел Перелик, Транспорт до ски зоната и обратно (по график), Ски гардероб за съхранение на собствено оборудване в хотела и на ски център 2 Малина, Безплатен Wi-Fi интернет достъп в целия хотел, застраховка, туристически данък, Наличен безплатен открит паркинг до изчерпване на наличните места (без резервации)

Доплащания към пакета за настаняване:
*Новогодишен куверт на сет меню с включена празнична вечеря и музикална програма в:
- ресторант Перелик  – 190 лв. за възрастен, 95 лв. за дете от 7 до 12 ненавършени години.
- ВИП зала Родопи – 220 лв. за възрастен, 95 лв.а за дете от 7 до 12 ненавършени години.
*Детският новогодишен куверт за деца до 7 ненавършени години е безплатен.
*Пакетните цени на НВ не включват вечеря на блок маса на 31.12.20 г.
*Новогодишният куверт е задължителен за всички пакети в офертата.

Допълнителни услуги:
- Достъп до 
Body and Soul SPA Lounge в хотел Перелик с ползване на плувен басейн, инфрачервена сауна, финландска сауна, кедрова сауна, билкова сауна, сауна парилка, достъп до хамам стая, арома и билкова парна баня, ледена стая, приключенски и хоризонтален душ, релакс зона, джакузи и фитнес – 20 лв. за възрастен и 10 лв. за деца от 7 до 14 ненавършени години на ден. Деца до 7 години влизат безплатно с придружител.
- Закуска Premium в а-ла-карт ресторант Орловец с богато меню от разнообразни здравословни и местни ястия и напитки –доплащане: 23 лв. за възрастен, 15 лв. за деца от 7 до 12 ненавършени години.

Условия за настаняване на допълнителни гости:
- Единичното настаняване в Новогодишния период се калкулира като двойно настаняване.
- Дете до 7 ненавършени години на допълнително легло се настанява безплатно
- Дете от 7 до 12 ненавършени години на допълнително легло заплаща 50% от цената на редовно легло за възрастен
- Възрастен на допълнително легло заплаща 75% от цената на редовно легло за съответния тип помещение.
*Отстъпката за възрастен/дете, настанен на допълнително легло важи при пълна заетост на редовните легла.

Наличен платен закрит гараж в хотела. Заплащането се прави на място при наличие на свободни места.
При по-малко от 30 човека изхранването е по меню.
Изхранването по пакетите е на блок маса в ресторанта на хотел Перелик.

Закуската включва консумация на топли и безалкохолни напитки, фрешове и вода. Вечерите не включват напитки.
Закуската на 1 януари 2020 година е с удължено време и продължава до 11 часа.
Цената на 31 декември 2020 г. изключва вечеря на блок маса. Новогодишната вечеря е на сет меню.

Капацитет за настаняване по типове помещения:
- Двойна стая максимано настаняване 2-ма/няма възможност за поставяне на допълнително легло/
- Джуниър суит 2+2 (ок. 40кв.м.) – голямо помещение с две редовни легла или спалня, разтегателен диван, баня с душ.
- Едноспален апартамент 2+2/ мезонет (ок. 50кв.м.) – помещение с две стаи: отделни спалня с две редовни легла или спалня и холна част с разтегателен диван, балкон и баня с душ. В мезонетите има стълбище, което свързва двата етажа от помещението.
-Двуспален апартамент/ мезонет 4+2(ок. 70кв.м.) – помещение с три отделни стаи: две отделни спални, всяка с по две редовни легла или спалня, обща холна част с разтегателен диван, балкон, баня с душ и втора тоалетна. Всички дивани са с размери 140х190см и могат да настанят 1 възрастен или 2 деца. В мезонетите има стълбище, което свързва двата етажа от помещението.
*Всички джуниър суити, едноспални апартаменти и мезонети в хотела разполагат с две редовни легла, а двуспалните апартаменти и мезонети - с 4 легла. Всички допълнителни легла са разтегателни дивани (140см х 190см).

Политика и условия за анулации и неустойки:
Политика за анулации по резервации с РАННИ ЗАПИСВАНИЯ:
Анулиране на потвърдени резервации по ранни записвания могат да бъдат направени без неустойка до 14 календарни дни преди настаняване. При анулиране на резервации в периода между 13-тия и 5-ия ден преди пристигане, неустойката е в размер на 50% от сумата по резервацията. При анулиране в периода от 4-тия ден до деня на настаняване или при неявяване на туристите в деня на настаняване неустойката е в размер на 100% от стойността на резервацията. При преждевременно напускане или съкращаване на престоя на всички или част от гостите по резервацията - суми не се възстановяват, а неползваните дни по резервациите се оформят като неустойка.

Политика за анулации по стандартни резервации за ЗИМЕН СЕЗОН (01.12.20-28.12.20 и 04.01.21-15.04.21): Анулиране на потвърдени резервации, които не са по ранни записвания, могат да бъдат направени без неустойка до 5 календарни дни преди датата на настаняване. При анулиране на резервации в периода между 4-тия ден и деня преди пристигане, се дължи неустойка в размер на 50% от сумата по резервацията, но не помалко от сумата за 1 нощувка. При неявяване на туристите в деня на резервацията се дължи неустойка в размер на 100% от сумата по резервацията. За целта се удържа цялата предплатена сумата по резервацията, а клиентът получава документ за преоформянето на аванса в неустойка по имейл. В случай на преждевременно напускане или съкращаване на престоя на всички или част от гостите по резервацията - суми не се възстановяват, а неползваните дни по резервациите се преоформят като неустойка.

Политика за анулации по резервации за НОВА ГОДИНА (29.12.20 – 03.01.21): Анулиране на потвърдени резервации за Нова година могат да бъдат направени без неустойка до 30.11.2020г. При анулиране на подобни резервации в периода от 01.12.2020 г. до 15.12.2020 г. се дължи неустойка в размер на 50% от общата стойност на резервацията. При анулиране на подобни резервации след 16.12.2020 г. или при неявяване на туристите в деня на настаняване се дължи неустойка в размер на 100% от общата стойност на резервацията. При преждевременно напускане или съкращаване на престоя на всички или част от гостите по резервацията - суми не се възстановяват, а неползваните дни по резервациите се преоформят като неустойка.
* Връщане на сумите, когато са дължими такива от страна на Хотелиера, става в срок до 14 дни от датата на анулацията.

Политика и условия за промени по резервации с РАННИ ЗАПИСВАНИЯ: Всички промени по резервации с отстъпка за ранни записвания (като промяна на броя туристи и продължителност на престоя), направени след крайният срок на заплащане на пълната сума по резервацията, водят до отпадане на отстъпката за ранни записвания и преизчисление на общата сума по резервацията по стандартни цени.

Политики, валидни за всички резервации по периоди:
При платен аванс от 50% от стойността на резервацията, но при липса на направено доплащане в указаните срокове, потвърдената резервация се анулира автоматично от Хотелиера. В този случай Хотелиерът изпраща на Клиента уведомление за направената резервация в еднодневен срок от датата, на която Клиента е следвал да направи доплащането и документ за преобразуването на аванса в неустойка по имейл, предоставен при направената резервация. Възстановяването на всички неусвоени суми по направени потвърдени резервации се възстановява в срок от 14 календарни дни от датата, на която са направени промените по резервациите и са изпратени документите за преоформянето на платените аванси.

Условия в случай на Ковид ситуация
В условията на пандемия, при обявяване на извънредно положение или извънредна епидемиологична обстановка от компетентните органи в Република България, водещи до невъзможност за влизане в страната, затваряне на отделни градове и региони в страна, както и засягащи региона, в който попада к.к. Пампорово, поради което е наложена забрана за предоставянето на хотелски услуги или се оказва невъзможно предоставяне на предплатените резервации, хотелът ще компенсира туристите. Същото се отнася и до случаите, в които държавата, в която пребивава и от която идва туриста, забрани излизането от страната с цел туризъм. Най-общо тези компенсации ще бъдат наречени Компенсации за Ковид ситуация

Компенсации за Ковид ситуация
1. При възникване на Ковид ситуация, когато не е изтекъл срокът за безплатна анулация, клиентът може да се възползва от всички права за безплатна анулация на резервацията. В този случай и при условие, че са спазени всички срокове за анулация, Хотелиерът ще е длъжен да върне предплатената сума по резервацията в срок от 14 дни от датата анулацията.
2. При Възникване на Ковид ситуация и изтичане на срока за безплатна анулация по резервацията, клиентът има право да избере между една от следните опции, за което следва да информира писмено Хотелиера в срок до края на извънредната ситуация (lock down):
a. да промени датите на престоя за други дати удобни за него, с възможност за настаняване в срок до 12 месеца от датата на анулацията, като усвои предплатената сума по резервацията според актуалните ценови условия на променения период.
b. ако, клиентът не желае да промени датите и не желае да ползва услугата, то той дължи неустойка по резервацията в размер на 50% от стойността на резервацията, а Хотелиерът е длъжен да върне остатъка от предплатената сума в 30-дневен срок след получаване на уведомлението на Клиента за направения избор. Хотелиерът си запазва правото на промяна в политиката за резервации и анулации, в случай на законови промени или изрични указания на държавни органи на Република България при Ковид ситуация.

Екстри

Обектът разполага с:
  • Асансьор
  • Ресторант
  • Бар
  • СПА център
  • Магазин
  • Паркинг
  • Бизнес зала
  • Фитнес
  • Закрит басейн
  • Обмяна на валута
  • Джакузи
  • Ски гардероб
  • Дискотека
  • Конферентна зала
  • Сейф
Стаите разполагат с:
  • TV
  • Интернет
  • Безплатен WI-FI
  • Телефон
  • Хладилник
  • Мини бар
  • Баня
  • WC
  • Бюро
  • Тераса
  • Сейф
  • Сешоар
Забавления и услуги:
  • Билярд
  • Боулинг
  • Екскурзовод
  • Велосипеди
  • Езда
  • Риболов
  • Почистване на стаите
За децата:
  • Детски кът

Избрани отзиви

Останахме много доволни от почивката и с удоволствие бихме почивали пак там.Обслужването беше на ниво, както и храната.Персонала е отзивчив и внимателен.Възползвахме се и от спа центъра и го препоръчваме горещо!

Милен

басейна,съблекални,сауна,фитнес-много ни харесаха

Цветана

Хареса ни и това, че има възможност да си оставим децата в детска градина в самия хотел по всяко време и заплащането беше почасово, което е добро решение. Хареса ни и специализираната ски детска градина на пистата, където си оставяхме децата и от където ни ги връщаха на обяд в хотела, а можеше и за цял ден да се оставят. Тази възможност ни допадна, че може и за половин ден. Също та ...

Кремена

- разнообразието на храната - идеята за превоз до пистите

Нели

Идеята и организацията за изхранване на пистите /ресторанта на връх Снежанка/ е мн добра! Храната е отлична! Също така поздравявам организаторите за промоцията с БЕЗПЛАТНА лифт карта - това отдавна трябваше да го направят.

Гост

Покажи на картата

Хотел Перелик
Пампорово
Хотел Перелик, Пампорово

Препоръчани оферти

Лято 2024 в ТОП нов хотел до плажа Хармани

All Inclusive с -10 % отстъпка за ранни

Апартхотел Мартинез, Созопол

Лято 2024 в центъра на Приморско

с включен Ultra all inclusive и -30% отстъпка

Хотел Синема, Приморско

Самостоятелни апартаменти до Царевец

цени от 81 лв. за двама на ден

Апартаменти Търновград, Велико Търново

Лятна почивка 2024 на плаж Златна рибка

All Inclusive с безплатен плаж и 15% отстъпка

Хотел Лагуна Бийч, Созопол

Лято 2024 на Първа линия в Обзор с плаж

All inclusive пакети с до -25% отстъпки

Хотел Марина Сандс, Обзор

All Inclusive ваканция на плаж Оазис

Семеен хотел на Първа линия до 30% отстъпка

Хотел Оазис дел Маре

All Inclusive оферта за Първа линия в Обзор

С чадъри и шезлонги на плажа и отстъпка

Сънрайз Блу Меджик Резорт

Великденски празници в Обзор

с включен Ultra All inclusive и - 15% ранни

Рейна Дел Мар, Обзор

Лято на море 2024 до плаж Нестинарка

All inclusive със специална отстъпка от -15%

Хотел Саут Бийч, Царево

Ultra All Inclusive ваканция в Царево

С аквапарк, чадъри, шезлонги и бар до плажа

Хотел Хермес, Царево

Лято на Каваците с 4 басейна и безплатен плаж

Наем на помещение в комплекс от затворен тип

Грийн Лайф Бийч Ризорт до Созопол

Ранни записвания 2024 в Дюни

All inclusive и безплатен плаж и аквапарк

Холидей Вилидж, Дюни

ТОП ОФЕРТИ

ТОП
Св. Константин и Елена

 All inclusive

ВИЖ