Балювата къща

Балювата къща - Трявна

В покрайнините на град Трявна, сгушен в дълбините на Стара планина, запазил автентичната си архитектура, съхранил в себе си истинския и неподправен български дух се намира семеен хотелски комплекс за селски туризъм Балювата къща.
Хотелът се намира на 2.5 км. от центъра на град Трявна и на 26 км. от ски-пистите на местността Узана, Габрово.

Описание на хотела:
Комплексът разполага с ресторант с около 50 места, лятна градина със 150 места.
Балювата къща разполага със собствен охраняем паркинг.

Описание на стаите:
Комплексът се състои от 38 основни и 17 допълнителни легла, разположени в 17 двойни и един апартамент.
Всяка стая разполага със собствен санитарен възел, телевизор, сателит, телефон и хладилник.

Спорт / Забавления:
Хотелът е идеален изходен пункт за кратки пешеходни турове.
Екскурзионна програма Български села и манастири, разходка с каручка, фолклорни програми, дегустация на вина и ракии, велосипедни турове, планински разходки с водач.

Цени 2018 г.

 Период 01.06 - 11.09.2018
2 нощувки за легло в двойна стая
ОВ/без изхранване 57 лв.
ВВ/ нощувка и закуска 68 лв.
НВ/нощувка, закуска и вечеря 97 лв.
FB/ пълно изхранване 124 лв.


*Цената е на човек в двойна стая и включва: 2 нощувки, съответното изхранване,възможност за ползване на барбекю, билярд и тенис на маса, курортна такса  и хотелска застраховка.

Отстъпки :
Дете до 6 години - безплатно на база ОВ
Доплащане 0.60 лв. на ден за туристическа такса
за изхранване по желание - 3 лв. за закуска, 7 лв за обяд и 8 лв. за вечеря
За деца от 6 до 12 години се доплаща по желание за обяд 7 лв. и за вечеря 8 лв.

Вашето запитване беше изпратено успешно

loading
Сподели в Facebook 
Вход
Добави към любими
Последно разгледани
RN Приета на Резервация за За периода
Легенда: Нова заявка Потвърдена Чака потвърждение Приключена Отложен отговор

      Очаквайте скоро

      # Локация  
      Сайтът използва "бисквитки" (cookies) за подобряване на неговата ефективност . Продължавайки използването му, Вие се съгласявате с нашата "Политика за употреба на бисквитки"