Външни коментари за Хотел Юнона, Слънчев бряг

× Външни мнения и коментари за хотела. Препоръчваме Ви да се доверите на мненията на нашите клиенти, които със сигурност са били гости на хотела!

6+

Коментар на Силвия Миланова от 08.01.2014 за престой 06-07-2013 - 10-07-2013

Останахме много доволни, посетихме хотела с детето ни на 2г и 3мес. Храната беше перфектна. Персонала - нямам думи, много приятни и любезни, дори съпруга ми попита дали ги избират с конкурс, че са толкова усмихнати. Управителя винаги ни посрещаше и се интересуваше дали всичко е наред. Бихме посетили хотела, ако не са подменили персонала.

Добавен на 05 Август 2019 В 11:56: от Семейство с малко дете

· Нека всики, който реши да отсяда в този хотел има в предвид, че ще остане разочарован. През 2019г. състоянието на храната в хотела е под всякаква критика. Не знам дали има друг такъв хотел с толкова лоша храна, поне ние не сме срещали за толкова години в курорта. Останахме разочаровани и затова не ви го препоръчваме.

Добавен на 16 Юни 2015 В 15:47: от КРАСИМИРА

· НА 08.01.2014 ТОЗИ МУХЛЯСЪЛ ХОТЕЛ НЕ РАБОТИ

Нещо се обърка!
Нещо се обърка!

Внимание: Отговорите и коментарите на сайта visit.BG са под редакторски контрол. Като отговор можете да изразите своето мнение относно коментара, който е публикуван по-горе. Ако искате да изразите изцяло Ваше мнение за обекта, моля използвайте линка "Добави коментар"!
Всеки, който отговаря на коментарите се съгласява изрично с нашата Политика за лични данни