× Външни мнения и коментари за хотела. Препоръчваме Ви да се доверите на мненията на нашите клиенти, които със сигурност са били гости на хотела!

Едно истинско мнение

Коментар на Албена Димчева от 14.08.2015 за престой 05-08-2015 - 12-08-2015

Първо искам да кажа ,че не съм рекламно лице на хотела.Ще се опитам да изброя причините заради които не можем да се нахвалим и да препоръчаме хотела на наши познати и приятели,а те са: 1.Наистина е близо до плажа. 2.Наистина храната е много вкусна и разнообразна. 3.Наистина си на центъра,а в комплекса и стаите е тихо. 4.Наистина обзавеждането е модерно и имаш всичко необходимо. 5.Наистина за една седмица ни смениха хавлиите и спалното бельо 3 пъти. 6.Наистина персонала е много любезен и прави всичко възможно да угоди на всички гости. 7.Наистина има и някои допълнителни екстри като:върховен натурален сок от ябълки или череши без добавена захар,вода или консерванти по всяко време с много лед,панорамен асансьор. 8.Наистина е много уютно в общите части. 9.Наистина на всеки обяд и вечеря се приготвя вкусно барбекю.За целият ни престой от 1 седмица всеки път беше различно.Супите бяха страхотни.Тук ядох най-вкусните спагети "Карбонара". 10.Наистина ще отидем отново.

Добавен на 24 Август 2015 В 13:12: от Иванка

· Напълно подкрепям написаното от Илия! Това е моето мнение и за стаите в сектор А на първия етаж. Под леглата прах и чорапи от минали летовници, а може и от години. За почистване на тоалетната и мивката само при настаняване, което не е много сигурно. Цените за 2016 г. се вдигат с още 8 лв. на ден за този хотел, а качеството дали ще се промени е въпрос!?!

Добавен на 21 Август 2015 В 10:45: от Илия

· В допълнение на горното, сменените чаршафи бяха скъсани, а кърпите захабени. За цена на легло от 75 лв., независимо от категорията на хотела, е недопустимо да се позват бракувани чаршафи и кърпи от други хотели (пример Фламинго). Предоставяне на кърпи за попиване на водата в банята беше табу, при положение че стаите са с плочки, които се пързалят. Има какво още да се желае от мениджмънта на комплекса в тази посока.

Добавен на 19 Август 2015 В 09:48: от Илия

· Къде е този хотел? За престой от 10 дни след скандал ни смениха бельото и кърпите, а за тоалетна хартия се молехме. Почистването на стаите е по-всякаква критика. Обзавеждането на стаите е непретенциозно. Обслужването в ресторанта е прилично и храната е добра. Създаваше се ужасно напрежение на плажа със запазването на чадърите, поради недостиг и много почиващи от другите три хотела- Орхидея, Орхидея парк и Компас. Драстично са намалили чадърите - над 250 броя, при наличие на възможност. Почистването на плажа тази година не беше на ниво. Анимация почти липсваше - само едно момиче в разгара на сезона! Какво се случва с Албена при 100% заетост на хотелите - интересно!

Нещо се обърка!
Нещо се обърка!

Внимание: Отговорите и коментарите на сайта visit.BG са под редакторски контрол. Като отговор можете да изразите своето мнение относно коментара, който е публикуван по-горе. Ако искате да изразите изцяло Ваше мнение за обекта, моля използвайте линка "Добави коментар"!
Всеки, който отговаря на коментарите се съгласява изрично с нашата Политика за лични данни