Външни коментари за Хотел Камилите, Хисаря

× Външни мнения и коментари за хотела. Препоръчваме Ви да се доверите на мненията на нашите клиенти, които със сигурност са били гости на хотела!

УЖАС

Коментар на t от 17.04.2016 за престой 16-04-2016 - 17-04-2016

Една информация за туристите - избягвайте хотелчето "Камилите" в Хисар - превьрнал се е в ученическо общежитие на учениците от област Кьрджали и през уикенда там е лудница , и се чуват денонощно викове на всички езици говорещи се в Бьлгария... , а персональт е нагьл и не му пука за почиващите ..., след като вече им е взел парите - по 50 лв. за една тясна стая без да има СПА в хотела, без закуска , без одеяла....без нормален паркинг...

Добавен на 19 Юни 2016 В 13:06: от Николай

· Хотела един път е приел ученическа група и точно тогава имаше двама луди в стая 206, на които настаняването на 15 деца им попрече в 17 часа следобяд, това могат да го напишат само хора, които са саможивници и нямат деца. Не зная от къде взеха инфо, че са от тази обл. на БГ, викове няманито през деня, нито пък през ноща. Относно - цената 50лв. е съвсем нормално и даже е малко, за такива които пишат глупости и на всичко отгоре клиентите от стая 206 от Асеновград откраднаха и шалтето от спалнята. Паркинга е за 10 коли и напълно отговаря на процента на стаите с които разполага хотела.

Нещо се обърка!
Нещо се обърка!

Внимание: Отговорите и коментарите на сайта visit.BG са под редакторски контрол. Като отговор можете да изразите своето мнение относно коментара, който е публикуван по-горе. Ако искате да изразите изцяло Ваше мнение за обекта, моля използвайте линка "Добави коментар"!
Всеки, който отговаря на коментарите се съгласява изрично с нашата Политика за лични данни