Външни коментари за Хотел Гергана, Хисаря

× Външни мнения и коментари за хотела. Препоръчваме Ви да се доверите на мненията на нашите клиенти, които със сигурност са били гости на хотела!

Хотел Гергана- символ на беднотия и лошо отношение.

Коментар на Стоян от 02.04.2015 за престой 28-03-2015 - 30-03-2015

Здравейте на всички! Искам да спестя неприятности на тези, които се колебаят и искат да посетят въпросният хотел. Най -добре да разкажа. Пристигане и настаняване. Коридори с последователно светващи и гасящи се лампи. Стая 311. За да си заредите телефона трябва да изключите телевизора защото има само един контакт :) Гледка към ръждиви и изоставени постройки. Басейн..още с наближаването ще видите мрачна лелка, която почива на обяд от 12-13 и съответно трябва да напуснете басейна. Да това е вярно! Отворени прозорци на закрития басейн защото не работела вентилация въпреки, че на вън беше студено и вътре ставаше течение. Реалната причина беше прекаленото количество хлор в басейна, което създаваше проблем на очите и носа. Така водата не зеленясвала бе отговора на лелята. На другият ден бях в басейна, когато направи един мъж проба и се оказа, че количеството хлор е от 5 до 6пъти над нормата. Закуската е във вид на няколко варианта според избора ви, който трябва да направите от лист приличащ на некролог ще ви бъде донесено след необходимото чакане от сериозна и мрачна леля за да не се минат ако е блок маса някой да си вземе това, което иска. Ако поискате кафе трябва да си изберете заради кафето и съответните придружаващи го кашкавалче, няколко маслинки и две масалца. Ако искате друг вид храна не влиза кафе :) Имам снимка за тези, които не вярват. Ако срещнете в коридора някой от персонала и го поздравите не очаквайте отговор! Сутринта на стаята се почука и ми казаха да подам кошчето :) Казах им да си го вземат и въпреки, че се преобличах, влезе лелята да си върши нейното. Минавайки пред мен все едно няма хора в стаята. Този, който ръководи хотела е видимо неспособен. Персонала има нужда от обучение как да си върши работата след повишаване на заплатите, защото явно нямат финансова мотивация от, което са потърпевши гостите. Няма как да ви кача тук снимките, които направих. Цените им били по-ниски! На фона на това, което предлагат мога да кажа, че са незаслужени. Ако не беше детето, което само говореше за басейна нямаше да останем и две минути.

Добавен на 22 Юни 2015 В 09:35: от румяна

· Подкрепям мнението, тъй като негативният ми и точен коментарът от април месец не беше публикуван. защото

Нещо се обърка!
Нещо се обърка!

Внимание: Отговорите и коментарите на сайта visit.BG са под редакторски контрол. Като отговор можете да изразите своето мнение относно коментара, който е публикуван по-горе. Ако искате да изразите изцяло Ваше мнение за обекта, моля използвайте линка "Добави коментар"!
Всеки, който отговаря на коментарите се съгласява изрично с нашата Политика за лични данни