Външни коментари за Аква Вива, Велинград

× Външни мнения и коментари за хотела. Препоръчваме Ви да се доверите на мненията на нашите клиенти, които със сигурност са били гости на хотела!

Лимитиран престой в басеина

Коментар на Георги Николов Пресолски от 12.01.2014 за престой 08-01-2014 - 10-01-2014

Хотелът е нов и хубав,водата в басеинът е топла,Но!....Бис съм десетки пъти в Австрииският хотел в Сандански.Там престоят в басеина е неограничен в рамките на работното му време.И външни лица,които си платят входа,могат да стоят в басеина до края на работното му време.Като гост на хотела в последният ден напускам стаята до 12 часа,както е по регламент,но оставам в басеина до когато пожелая.Тук обаче не е така.Изкарах си колата от паркинга,изнесох си багажа от стаята и си го натоварих в колата,оставих ключовете на рецепцията още преди 11 часа и отидох в басеина,където вече беше жена ми.Ползвахме парната баня до 12 часа и след това останахме в басеина.По едно време започна една суетня,от рецепцията идваха да надзъртат дали сме още долу,накрая момчето на басеина започна да изключва поетапно,първо в парната баня,осветлението и т.н.Казах на жена си че май нещо не е наред и май че трябва да си ходим.Взехме си по един душ и легнахме на леглата за релакс да изсъхнем,когато дойде май че собственикът(бяха го извикали),беше около 14 часа и ни попита какво правим още тук и че ще ни начисли допълнителен престой,от което "паднах" възнак.Е те това е-жена ми с мокра коса на 10 януари се изнесе навън!!!Бил съм освен в Австииския и в с.Баня до Банско и в Сапарева баня и на други СПА места,но такова чудо на лимитиран престой в басеина не съм виждал.Не платихме допълнителен престой разбира се,но се оляха.Предлагам им да сключат договор с полицията,която да ескортира напускащите хотела Им до краят на населеното място,за да нямат право да остават след 12 и в градът.Така е най сигурно,че няма да им се мотаят около хотела след 12.Накрая се почувствах като престъпник,което ми развали иначе хубавото впечатление от хотела.От друга страна се радвам,че отървахме боя,защото много бързо(за зимни условия) се изнесохме.До нови срещи.

Добавен на 29 Ноември 2016 В 11:43: от Бела

· Има още един такъв хотел във Велинград - Лъки лайт.През цялото време момченцето с очилцата на рецепцията се държеше така сякаш му бяхме длъжни с нещо. В ресторанта следяха всеки колко храна ще си сложи в чинията. Цените са високи, а за да получиш халат доплащаш по 2,00лв.. Някак си смешно и низко. Никога не бихме отишли на подобно масто - с нелюбезен персонал и дребни душици-собственици.

Добавен на 28 Януари 2015 В 07:04: от Станислав

· Не е въпроса дали собственика на хотела трябва да го изгони или не. Въпроса е на отношение. Чакайте ме да ходя там, където няма да получа Европейско отношение. Предпочитам да си остана на село и да се къпя в реката и накрая да си прекарам чудесно.

Добавен на 28 Октомври 2014 В 18:13: от Стефан Илиев

· така като чета не в Австрийски хотел но сигурно до сега си се къпал на село в реката такива бедни душици ни посрамват по цял свят сигурен съм че и сте си изпрали и дрехите преди да си тръгнете щото сте дали някой лев -съвета ми е стой си в къщи

Добавен на 11 Февруари 2014 В 12:55: от Вальо

· Прави са хората. Не ви ле е срам....Тарикатчета. За да ползваш нещо трябва да си плащаш! Ако всички решат като вас да останат в басейна след времето за напускане на хотела дали ще има място за тези, които са си платили за това?

Добавен на 23 Януари 2014 В 12:50: от ванина

· Ето това държание на собственика на хотела, ме отказа да го посетя.Такива хора не заслужават да си оставяме парите там.

Нещо се обърка!
Нещо се обърка!

Внимание: Отговорите и коментарите на сайта visit.BG са под редакторски контрол. Като отговор можете да изразите своето мнение относно коментара, който е публикуван по-горе. Ако искате да изразите изцяло Ваше мнение за обекта, моля използвайте линка "Добави коментар"!
Всеки, който отговаря на коментарите се съгласява изрично с нашата Политика за лични данни