Външни коментари за Пирин Голф и Кънтри Клуб, Банско

× Външни мнения и коментари за хотела. Препоръчваме Ви да се доверите на мненията на нашите клиенти, които със сигурност са били гости на хотела!

Едно голямо НЕ!

Коментар на Росица К. от 26.08.2014 за престой 19-08-2014 - 22-08-2014

През 3-дневния ми престой, останах разочарована от "5-звездното обслужване" в Пирин Голф - бях настанена в апартамент с четири членното ми семейство, /с включени закуски и вечери, но не през Грабо или др. подобна фирма/. Оказа се, че почистването на стаите става при 10 дневен престой - стаята се почиства чак на 6-я ден ...- ако си по-малко дни /както в случая/ не ми се полага почистване и ако искам такава услуга ще е за моя сметка трябва да си го заплатя , както трябва да си заплатя и тоалетната хартия, която съответно свърши на 2-рия ден! Та това не е всичко! Имат европейски, гръцки и още някакъв ресторант. Не мога да не отбележа, че кухнята в европейския ресторант е на ниво, като се усеща качеството на добрия готвач! Обслужването отново куца! Сервирана бе вечерята без хляб, точно два пъти молихме обслужващата ни сервитьорка да ни донесе хляб и най-накрая помолихме колежката й ! Втората вечер администраторката ми предложи да вечеряме в гръцкия ресторант - речено сторено, въпреки, че в един от форумите други клиенти препоръчваха да избягваме "гръцкия им ресторант", предположих, че е нещо незначително! Напротив 2.30 минути чаках да ми сервират вечерята! Децата ми след 22.00 ч. започнаха да се изнервят и да ми повтарят, че са гладни! След забележка от моя страна, обещаха, че ще ме обслужат след малко и до тук! Обслужваха други изнервени клиенти които им дигаха скандали за закъснелите поръчки. Това е недопустимо за оферта на 5 звезден хотел - сервитьора трябва да следи погледа ми, когато искам нещо, а не да се чудя къде да нахраня децата си в 22.30 ч! при платени вечери предварително! Не знам как, а и не ми е работа как ги раздават тези 5 звезди, но не препоръчвам да си опропастите почивката и скъсате нервиje, заради никаквото обслужване на персонала и в хотела и в ресторанта!

Нещо се обърка!
Нещо се обърка!

Внимание: Отговорите и коментарите на сайта visit.BG са под редакторски контрол. Като отговор можете да изразите своето мнение относно коментара, който е публикуван по-горе. Ако искате да изразите изцяло Ваше мнение за обекта, моля използвайте линка "Добави коментар"!
Всеки, който отговаря на коментарите се съгласява изрично с нашата Политика за лични данни