Външни коментари за Джакузи Бийч Хотел, Свети Влас

× Външни мнения и коментари за хотела. Препоръчваме Ви да се доверите на мненията на нашите клиенти, които със сигурност са били гости на хотела!

Чудесен отдих през лято 2014

Коментар на Лъчезар Ангелов от 07.02.2015 за престой 04-07-2014 - 09-08-2014

Уникален хотел. Много усмихнат и учтив персонал. Предполагам ,че се дължи на любезните и трудолюбиви собственици. Разбрахме, че са живеели повече от 12 години в Лондон. Това им е помогнало да са такива каквито са, т.е. едни от най-любезните хора които сме срещали в България. За хотела само мога да дам суперлативи. Уникална чистота и тишина, които пряко се ръководят и следят от собствениците. Тези хора са 24 часа в хотела. Не знам кога спят. От сутрин до вечер са някъде около хотела и са вечно усмихнати и закачливи с шегите си. БРАВО на такива млади и позитивни Българи. Ако имаше повече такива хора в БГ ,аз мисля че нашата държава щеше да е най-хубавото място за живеене в света!!! Успех на тези мили млади хора и на хотела!!! Препоръчвам го на всеки който търси уют, чистота, лукс и много усмивки през целият си престой!!!

Добавен на 31 Юли 2016 В 05:25: от Петьо и Таня

· Аз ще кажа само уникален и добре подаржан хотел и винаги усмихнати шевчета

Нещо се обърка!
Нещо се обърка!

Внимание: Отговорите и коментарите на сайта visit.BG са под редакторски контрол. Като отговор можете да изразите своето мнение относно коментара, който е публикуван по-горе. Ако искате да изразите изцяло Ваше мнение за обекта, моля използвайте линка "Добави коментар"!
Всеки, който отговаря на коментарите се съгласява изрично с нашата Политика за лични данни