• Вилно селище Корал - снимка 1
  • Вилно селище Корал - снимка 2
  • Вилно селище Корал - снимка 3
  • Вилно селище Корал - снимка 4
  • Вилно селище Корал - снимка 5
  • Вилно селище Корал - снимка 6
Вилно селище Корал

Вилно селище Корал - Царево

Обектът ще работи като детски лагер през 2013-та!

Открито през 2005г., вилно селище- хотел Корал е разположено в къмпинг Арапя, на 150 м. от плажната ивица, в една от най-южните точки на българското Черноморие, на 65 км. от Бургас, между гр. Царево и с. Лозенец.
Комплекс Корал е всъщност старото ваканционно селище Арапя, което след 2-годишен застой е реновирано и напълно обновено и с нов менъджерски екип.

Описание на хотела:
Вилно селище Корал е разположено върху площ от 6 декара. Тук е изграден микрокомплекс от хотелска част и вилно селище, състоящо се от 7 самостоятелни триетажни вили, предлагащи удобствата и комфорта на съвремието.
* Хотел - Хотелската част е обособена в триетажна масивна сграда и предлага настаняване в 27 двойни стаи /2+1/ ,4 апартамента /2+2+2/.
* Вилно селище - Седемте вили са идентични като архитектура и разположение, с големи тераси и директен панорамен изглед към морето. Всяка от тях е с по 8 стаи. Пет от тях разполагат с по 2 апартамента /2+2/ и две - с по 1 VIP апартамент. Вита външна стълба води до входа на всяка от стаите и апартаментите.

Описание на стаите:
Всички двойни стаи във Вилно селище Корал и вилите разполагат с: Две/три единични легла или спалня; Диванче с механизъм (единично или двойно); климатик; телефон; сейф; сателитна телевизия; баня с душ и тоалетна; балкон (повечето стаи са с изглед към морето); хладилник-минибар; сешоар.
* Апартаментът в хотела и вилите е идеално решение за гостите, които търсят повече пространство, за да се чувстват по-комфортно. Удобствата, които предлага апартамента са: в хотелската част – три отделни стаи: спалня, стая с две единични легла и хол с 2 диванчета с механизъм (единично и двойно); Във вилите - две отделни стаи: спалня и хол с мека мебел с механизъм; баня с душ и тоалетна (апартаментите във вилите разполагат с вана, като VIP апартаментите разполагат с 2 бани (едната с душ кабина, другата с вана); климатик; телефон; сейф; сателитна телевизия; голяма тераса (повечето стаи са с изглед към морето), като VIP апартаментите са с 2 големи тераси; хладилник-минибар; сешоар.

Никое от посочените не разполага с кухненски кът.

Спорт / Забавления:
Плажната ивица на Арапя е разположена в морска лагуна и предлага много добри условия за практикуване на морски спортове. Мястото е известно като рай за българските сърфисти, но е подходящо и за яхтинг, морски риболов и гмуркане. В близост се намират три национални природни резервата по устията на реките Ропотамо, Велека и Резовска.

Вашето запитване беше изпратено успешно

loading