• Св. Георги Победоносец - снимка 1
 • Св. Георги Победоносец - снимка 2
 • Св. Георги Победоносец - снимка 3
 • Св. Георги Победоносец - снимка 4
 • Св. Георги Победоносец - снимка 5
 • Св. Георги Победоносец - снимка 6
Св. Георги Победоносец

Св. Георги Победоносец - Банско

Хотел Свети Георги Победоносец е разположен в град Банско на тиха улица в непосредствена близост до центъра на града. Известен до 1996 год. като Нустуровата Къща, хотелът е изцяло преустроен, завършен и открит на 29.12.2001 год.

Описание на хотела:
Известен до 1996 год. като Нустуровата Къща, хотелът е изцяло преустроен, завършен и открит на 29.12.2001 год. Архитектурата на хотела е в тон с традицията на Банско и региона, а обзавеждането е напълно подновено от декември 2004 год. според всички европейски норми и изисквания. Хотелът разполага с кабелна телевизия. Отоплението е с локално парно. Механата в хотела е обзаведена в традиционен стил. Изобилието от алкохолни напитки включва целия асортимент на всички български изби плюс ракиятa и три вида домашно вино, специално направени от бащата на собственика на хотела – Дедо Ване! Хотелът разполага с автентично трио музиканти, което се грижи за атмосферата в механата на хотела, докато си тръгне и последният клиент.

Описание на стаите:
Хотел Свети Георги Победоносец предлага на своите гости 14 двойни, 3 тройни, 2 апартамента и 1 мезонет. Всяка стая разполага със собствен санитарен възел, като в повечето има вани или душ-кабини. Единият апартамент е оборудван с модерен тавански прозорец, през който се разкрива гледка над покривите на Банско и към близките планини. Мезонетът е ситуиран на два етажа с дървена стълба. Предлага двойно легло на долния етаж и две единични на горния. Санитарен възел има и на двата етажа. Вторият апартамент предлага лукса на собствена камина, съчетана с уютна обстановка и преход към спалнята. Апартаментът е обзаведен с просторна спалня и баня с хидромасажна вана.

Вашето запитване беше изпратено успешно

loading
Спечели 700 лв.
Добави към любими
Последно разгледани
На 06.08.2014 СЪНИ ТУРС ще подари ВАУЧЕР за почивка на стойност 700 лв.

СПЕЧЕЛИ 700 ЛВ. ЗА ТВОЯТА ПОЧИВКА ОТ visit.BG!


1. Абонирай се за седмичен бюлетин с най-добрите оферти:

Вашите имена:
Е-майл адрес: 
Можете да се отпишете по всяко едно време!
СЪНИ ТУРС е регистриран като администратор на лични данни и се задължава, предоставените му такива в процеса на играта, да използва единствено и само във връзка с нея.

2. Харесай ни в Facebook

3. Добавете ни във "Вашите кръгове" на следене и ни Означете с +1

Ако не сте ни добавили във "Ваш кръг" на следене, няма да можете да получите въпроса, който ще финализира участието Ви в играта!

Благодарим Ви за Участието!

На 29.07.2014 в лично съобщение чрез Google+ ще бъде споделен един въпрос.
Тези участници, които отговорят на този въпрос до 24:00 часа на 05.08.2014 ще участват в тегленето на томболата.
Печелившият участницик ще бъде избран на 06.08.2014 г. от компютър на случаен принцип от базата данни, включваща всички участници отговорили на въпроса.
Всички условия можете да видите по-горе на бутон "Условия на играта" или на адрес: www.visit.bg/game/faq/

Желаем Ви успех!

Сподели във Фейсбук
Общи условия
Loading...

   Очаквайте скоро

   Очаквайте скоро